Nascar 06 ile tanışın

Merlinin Kazanı 3.06.2010 - 12:31
Nascar 06 ile tanışın
NASCAR 06 ile çok arabalı bir hanedan kurarak NASCAR'ın en büyük takımlarından birini yönetin. Bu ilk Ekip Tabanlı Yarış deneyiminde yalnız değilsiniz. Takım arkadaşlarınızdan telsizle yardım isteyebilir veya yarışın ortasında takım arkadaşınızın arabasının direksiyonuna geçerek rakiplerinizi dağıtabilirsiniz. Gerçek zamanlı sesli emirler dahil yepyeni oyun kontrolleriyle birlikte...

Özellikler

- Yepyeni Sürücü İletişimi: Bilgisayar kontrolündeki ekip şefleri ve takım üyeleriyle iletişimi sağlayan ses tanıma sistemine sahip ilk konsol yarış oyunu.
- Yeni Dinamik Araç Değişimi: Sağ analog kolu kullanarak takım arkadaşlarınızın araçlarını kontrol edebilir ve ön sıraya ulaşmak için rakiplerinizi alt edebilirsiniz.
- Yeni İnteraktif Ekip Şefi: Önünü kapatma, pite alma, yerine koruma gibi sekiz yeni takım emrinden seçim yapabilirsiniz.
- Zirveye Savaş Modu: Yepyeni takım arkadaşı temasına uygun olarak geliştirilmiş telsiz sistemi ile takım arkadaşlarınız ve rakiplerinizle iletişim kurabilirsiniz. Kendinize bir taraftar kitlesi oluşturun ve takımınızın yıldızı/sahibi olun, nerede, ne zaman yarışacağınıza kendiniz karar verin. En iyi NASCAR takımını oluştururken yarış yeteneklerinizi de geliştirin.
- EA SPORTS Online Yarış: CPU araçlarına karşı dört kişiye kadar yarışabilirsiniz (yalnızca PlayStation 2 bilgisayar eğlence sistemi ve Xbox Live içindir). Online dereceler, sohbet, EA SPORTS Konuşma (geniş bant için) ve gelişmiş hile önleme sistemleri ile müthiş bir yarış deneyimi yaşayacaksınız.
- Kupa Yarışı Modu: On yarışlık bu mücadele, NASCAR NEXTEL Cup Series'teki yeni şampiyona sistemini kullanıyor.
- Garezler ve İttifaklar: Yeni interaktif YZ gelişmiş ilişki yönetimi sunuyor. Yarış sonrası karşılaşmalarında karşılaştığınız rakipleriniz için bir kahraman veya kötü adam olabilirsiniz.
- Yarış Serileri: Pistlerde NASCAR NEXTEL Cup, NASCAR Craftsman Truck Series, Whelen Modified Series ve NASCAR Busch Series yarışlarına katılın.
- Yeni Mücadeleler: Kenny Wallace tarafından sunulan 30'dan fazla mücadele - her mücadele gerçek NASCAR senaryolarını yansıtıyor ve favori NASCAR pilotlarını içeriyor.
- Geliştirilmiş Pilot-Yaratımı: Pilotunuzun yüz özelliklerini, vücut türünü, formasını seçebilir, aracınızın boyalarını değiştirebilirsiniz.
- 60'tan Fazla Pilot: Favori pilotunuzu seçin ve 43 pilotla tamamen dolu olan pistte yarışın. Modifiye ve Truck Series yarışlarında daha küçük pistlerde de yarışabilirsiniz.
- Tüm 22 Resmi NASCAR NEXTEL Cup Series Pisti: Ayrıca 13 fantazi pisti ve üç resmi NASCAR Busch Series pisti.
- Özel Müzikler: NASCAR 06 orijinal müzikleri çevresel sesle kaydedilmiş ve miksajlanmıştır.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 15:22
Kalan Karakter: 300 Gönder
Nascar 06 ile tanışın
İlginizi Çekebilir