NBA 2K21 için Mamba Forever sürümü duyuruldu

Ersin Kılıç 2.07.2020 - 18:02
Playstation 5 sunumunda duyurusu yapılan NBA 2K21 için Kobe Bryant'ın anısına Mamba Forever isimli özel bir sürüm duyuruldu.

Helikopter kazasında aramızdan ayrılan Koba Bryant'ın ölümü basketbol severler kadar birçok insanı da üzmüştü. Sonrasında hem etkinlik anlamında hem de oyunlar tarafında ünlü basketbolcu anısına yapılan birçok özel durumla da karşılaşmıştık. İşte benzer bir davranış 2K games'ten de geldi ve NBA 2K21 için Mamba Forever sürümü duyuruldu.

NBA 2K21 için Mamba Forever sürümü duyuruldu

Ünlü basketbolcunun özel tasarım görselini kullanacak olan Mamba Forever sürümü için yayınlanan videoya aşağıdan göz atabilirsiniz. Bu özel sürüm dışında oyunun yeni kapak görselleri de yayınlandı. 2K Games oyun için farklı sürümler çıkaracak ve her sürümde ayrı bir oyuncuya yer verecek. Konu ile ilgili yapılan açıklama ise şu şekilde;

2K bugün, son 19 yılın en çok oy alan ve en çok satan NBA video oyun simülasyon serisinin bir sonraki tekrarı olan NBA® 2K21 için kapak yıldızlarının tam listesini açıkladı. NBA 2K21'in şimdiki nesil versiyonunun kapağında beş kez NBA All-Star ve Portland Trail Blazers'ın göze çarpan oyuncusu Damian Lillard var. New Orleans Pelicans forvet oyuncusu, 2019 NBA Draft birincisi ve 2019 National College Player of the Year ödülü sahibi Zion Williamson PlayStation®5 ve Xbox Series X sürümünün kapağında olacak. Son olarak, NBA efsanesi Kobe Bryant’ın yaşamı boyunca basketbol üstün başarısı Mamba Forever Edition'da kutlanıyor.

NBA 2K21, 4 Eylül 2020'de şimdiki nesil platformlarda satışa sunulacak ve bugün ön siparişe açılacak; PlayStation®5 ve Xbox Series X'te de sunulacak. Sınıfının en iyisi grafikler ve oynanış, rekabetçi ve topluluk çevrimiçi özellikleri, derin ve çeşitli oyun modları üzerinde yapılan kapsamlı iyileştirmelerle NBA 2K21, NBA basketbolunun ve kültürünün tüm yönlerine benzersiz bir dalış sunuyor.

NBA 2K21 için Mamba Forever sürümü duyuruldu

“NBA 2K21, franchise için anıtsal bir sıçrama” diyor Visual Concepts başkanı Greg Thomas. “Mümkün olan en iyi oyunu oluşturmak için tüm deneyim ve geliştirme uzmanlığımızı birleştiriyoruz ve PlayStation 5 ve Xbox Series X için, yeni nesil güç ve teknolojiden tam olarak yararlanmak adına oyunu sıfırdan inşa ediyoruz.”

NBA 2K21’de, Legend Edition'ın yerini Kobe Bryant’ın basketbol sporunda yaşamı boyunca zafer ve miras arayışını kutlayan Mamba Forever Edition aldı. Birçok taraftar için, Kobe'nin sahadaki başarıları ve oyun sevgisi dünya çapında büyük bir etki yarattı ve aldığı ödül ve övgü listesi oldukça uzun: beş kez NBA şampiyonu, 18 kez NBA All-Star, iki kez NBA Finalleri En Değerli Oyuncu, 2008 NBA MVP, 11 kez All-NBA First Team, 9 kez NBA All-Defensive First Team, iki kez NBA Skor Şampiyonu, 2008 ve 2012 Olimpiyat Altın Madalyası, Los Angeles Lakers’ın tüm zamanların önde gelen skorcusu ve daha fazlası. Kobe, NBA 2K10, Legend Edition of NBA 2K17 kapak yıldızıydı ve NBA 2K21 Mamba Forever Edition'da, kariyerinin süresini onurlandıran oyunun hem şimdiki hem de yeni nesil sürümleri için 81 sayı attığı 8 numaralı formasını giyerken, son NBA maçının gecesinde 60 sayı attığı 24 numaralı formasını giyerken benzersiz özel kapaklarla ölümsüzleştirildi.

NBA 2K21'in yeni nesil versiyonu, yeni nesil konsollar için sıfırdan inşa edilirken, 2K ayrıca oyunun iki versiyonu arasında köprü kurmak için çeşitli girişimler sunuyor. NBA 2K21, MyTEAM Cross-Progression ve aynı konsol ailesinde (PS4 - PS5, Xbox One - Xbox Series X) Paylaşılan VC Cüzdanını içerecek. MyTEAM Cross-Progression, tüm MyTEAM Puanlarının, Jetonlarının, kartların ve ilerlemenin aynı konsol ailesindeki NBA 2K21'in hem şimdiki hem de yeni nesil sürümlerinde paylaşılmasını sağlar; benzer şekilde, Paylaşılan VC Cüzdanı, kazanılan veya satın alınan VC'lerin aynı konsol ailesindeki NBA 2K21'in hem şimdiki hem de yeni nesil sürümlerinde erişilebilir olduğu anlamına gelir. Daha önce paylaşıldığı gibi, PlayStation veya Xbox'ta NBA 2K21'in her iki sürümünü de almak isteyen oyuncular, aynı konsol ailesi içinde diğer nesilde hiçbir ek ücret ödemeden NBA 2K21'in standart sürümünün bir kopyasını sunarak çift erişim sağlayan Mamba Forever Edition'a göz atabilirler.

“Kapak yıldızlarımızın her biri basketbol oyununun farklı dönemlerini temsil ediyor - Damian Lillard bugün sahaya hakim, Zion Williamson, yeni nesil NBA superstar önderi ve Kobe hakkında daha fazla şey söylenebilir mi?” diyor NBA 2K Global Pazarlama Başkan Yardımcısı Alfie Brody. “Oyunun şu anki, gelecekteki ve katlı hikayesini temsil eden üç sporcu. Bugünün heyecan verici duyurusu, NBA 2K21 için sadece birçoğundan ilki; basketbol severler ve NBA 2K oyuncuları için büyük bir yıl olacak.”

NBA 2K21, 4 Eylül 2020'de PlayStation® 4, Xbox One, Nintendo Switch ™, Windows PC ve Google Stadia'da dünya çapında satışa sunulacak. NBA 2K21, bu tatilin lansmanı olarak PlayStation®5 ve Xbox Series X'te de mevcut olacak.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 23:33
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.07.2020 18:56
İnanın moralim bozuk çünkü güzelim basketbol futbol last of us god of war uncharted Gta gibi oyunları halen yıl 2021 yine oyun grafikleriyle oynamak içimi cızım cızım acıtyo,,ps5 ve series X'e 8bin fiyat bide 4K yada 8K tv masraf et ama yine ÇİZGİ FİLM GRAFIKLERLE OYNA DERTLIYIM BE USTA HEMDE ÇOOOKK
Kalan Karakter: 300 Gönder
NBA 2K21 için Mamba Forever sürümü duyuruldu
İlginizi Çekebilir