Need for Speed: Hot Pursuit, demosu yollara çıkıyor

Merlinin Kazanı 26.10.2010 - 11:07
'Autolog' sayesinde arkadaşlarınızı yenmenin heyecanını hissedin…
Electronic Arts Inc. (NASDAQ: ERTS) stüdyosu olan Criterion Games bugün Need for Speed™ Hot Pursuit için demo yayınlayacağını duyurdu. Bu demo oyunculara yılın en çok beklenen yarış oyununu erkenden deneme imkanını verecek. Oyuncular 26 Ekim’de sınırlı bir süre* için başlayacak olan demo ile Need for Speed’in devrim yaratacak sosyal ağı Autolog sayesinde dostça bir rekabetin heyecanını yaşayabilecekler. Bu yeni oyun içi teknolojisi, oyunculara arkadaşlarının oyunlarına bağlı olarak kişisel önerilerde bulunabilecek. Autolog sayesinde oyuncular arkadaşlarının yaptıkları en iyi dereceleri geçmeye çalışabilecekler. Demoda yalnız başınıza oynayıp oyunun yapay zekasına karşı galip gelmeye çalışabilir veya bir arkadaşınızı size katılması için davet edip demodaki ikinci parkuru da açabilirsiniz. Arkadaşlarınızla ve rakiplerinizle birlikte oynarken kendinizi rekabete kaptıracak ve böbürlenme hakkını kazanmak için mücadele edeceksiniz.

Need for Speed Hot Pursuit 19 Kasım 2010’da çıkacak ve şimdiden yarış kategorisine getirdiği yeniliklerle dünyanın dört bir yanındaki eleştirmenlerden son derece başarılı yorumlar almış durumda. GamesRadar yazın yaptığı ön incelemesinde “Need for Speed Hot Pursuit online yarış türünü yeniden tanımlıyor” demişti. Avrupa’da ise Eurogamer şöyle yorumluyordu, “Arkadaşlar, veriler ve resimler sürekli olarak karşınıza çıkıyor ve bu da yepyeni oyun fırsatları ve mücadelelere zemin hazırlıyor.”

Need for Speed: Hot Pursuit, demosu yollara çıkıyor
Need for Speed Hot Pursuit sosyal rekabeti kızıştırarak yarış türüne heyecanı geri getirdiğini belirten Criterion Games Yapımcılarından Matt Webster, “Herkesin performansını otomatik olarak takip edip, karşılaştırarak oyun deneyiminin merkezine oyuncuları ve arkadaşlarını yerleştiriyoruz. Bu demo oyunculara Need for Speed Autolog hakkında fikir verecek ve sıkı takiplerin, rekabet dolu yarışların ve online oyunun enerjisini hissetmelerini sağlayacak – hiçbir şey arkadaşlarınızı yenmenin yerini tutamaz” diye konuştu.

Need for Speed Hot Pursuit demosunda oyunculara Dark Horse Hot Pursuit modunda polis rolüne bürünecek ve Seacrest County’nin sahil otobanlarında ve dağ yollarında hız yapacaklar. Demonun özünde, solo oyun sırasında polis ve yarışçı performanslarını takip edip bu istatistikleri kullanarak arkadaşlar arasında rekabet yaratacak Autolog sosyal ağı bulunuyor. Oyuncular arkadaşlarını Need for Speed arkadaş listelerine eklediklerinde Roadster’s Reborn isimli mod açılacak ve oyuncular yarışçı rolünde en iyi zamanları yapmak için oynayabilecekler. Ayrıca demoyu indirip oynadıklarında, hem Polis, hem de Yarışçı kariyerleri için ana oyunda 500 ödül puanı kazanacaklar**. Bu puanlar ile yeni etkinlikler ve egzotik arabalar açabilecek ve ana oyundaki kariyerlerinde kullanabilecekler.

Need for Speed: Hot Pursuit, demosu yollara çıkıyor
Need for Speed Hot Pursuit demosu dünya çapında Xbox için üzerinden 26 Ekim’de, PlayStation® için ise  27 Ekim’de Avrupa’da indirilebilecek. Oyun Xbox 360® video oyun ve eğlence sistemi, PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemi ve PC için 19 Kasım’da ise Avrupa’da piyasada olacak. Need for Speed Hot Pursuit ayrıca Wii™ için de çıkacak, oyun Exient tarafından geliştiriliyor***

* Demo 9 Kasım 2010’da sona erecektir

*Demoda kazandığınız Ödül Puanlarını ana oyunda kullanabilmek için demoyu oynarken kullandığınız EA hesabını kullanmalısınız.

*Autolog özelliği Wii için mevcut olmayacaktır.

- Basın Bülteni
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 21:14
Kalan Karakter: 300 Gönder
Need for Speed: Hot Pursuit, demosu yollara çıkıyor
İlginizi Çekebilir