Neil Druckmann: Naughty Dog birkaç harika şey duyuracak

Alparslan Gürlek 3.03.2021 - 11:03
The Last of Us Part II yönetmeni Neil Druckmann, Naughty Dog'un duyuracak "birkaç harika şeyi" olduğunu söylüyor. Bakalım ne gelecek?

The Last of Us Part II stüdyosu Naughty Dog'un yeni bir oyun üzerinde çalışması şaşırtıcı değil. En nihayetinde son zamanların en beğenilen oyunlarından birini geliştirdiler ve daha fazlası için işe alım yaptıklarını da biliyoruz. Ayrıca çıkacak olan TLOU2 bağımsız çok oyunculu genişlemesinden de bazı görüntüler gördük. Ancak Druckmann, dün attığı bir tweet'te görmek üzere olacağımız şeylerden "birkaç" diye bahsedince, ister istemez sürpriz bir şeyler olabileceği konusunda düşünmeye başladık.

Neil Druckmann Naughty Dog'dan yeni duyurular geleceğine işaret ediyor

The Last of Us Part II yönetmeni Neil Druckmann, paylaştığı Twitter gönderisinde "Eğer bana gelecek projelerimiz hakkında mesaj atarsanız, size söyleyemem... Lütfen sabırlı olun. Sizinle paylaşmak için sabırsızlandığımız birkaç havalı şey var ve en yakın sürede paylaşacağız" şeklinde yazdı.

Stüdyo, mevcut bir serinin devam oyununu ya da yeni bir IP'nin ilk oyununu geliştirdiğini belli etmeden, herhangi bir teaser bile yayınlamadan işleri oldukça sıkı tutarak ilerliyor. Uncharted, Nathan Drake'in maceralarını oldukça düzgün bir şekilde tamamladı ve The Last of Us 2'nin de geliştirme sürecinin altından kalkmayı başardı. Naughty Dog yıllar önce Jax ve Daxter serisini yeniden başlatıyordu, ancak bu yıllar önceydi ve o zamandan beri seri hakkında yeni bir şey duymamıştık.

Neil Druckmann: Naughty Dog birkaç harika şey duyuracak

Doğal olarak Neilmann'ın Twitter gönderisine yorum yapan hayranların, Naughty Dog'un manşetinde ne olduğuna dair teorileri var. Twitter kullanıcısı @elliemjler, teknik olarak bir olasılık olan ancak bu aşamada pek de gerçekçi görünmeyen The Last of Us 3'ü işaret ediyor. Başka bir kullanıcı olan @elementrealism, Uncharted 5 olduğunu öne sürüyor. Birkaç yanıt ise Last of Us 2'nin yakında çıkacak olan ve zaten onaylanmış çok oyunculu modu Factions 2'den bahsediyor. Sızdırılan oynanış videosuna gitmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Henüz Naughty Dog tarafından bu konuya ilişkin resmi bir duyuru yapılmadı ancak gelişmeler oldukça sizi en hızlı şekilde haberdar etmeye çalışacağız. Sizce önümüzdeki dönemde ekip karşımıza hangi oyun projeleriyle çıkar? Görüşlerinizi yorumlar kısmında paylaşmayı unutmayın.


Yorumlar 9
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 05:44
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.03.2021 09:17
Birkaç iyi haber bunun kovulup , istifa eden eski ekibin geri dönmesi ise harikadır.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.03.2021 18:50
Naughty Dog çöp artık. Adamlarda grafik var, fikir yok. Cidden çöp.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.03.2021 16:01
The last of us 2 nin final seneryonunu yeniliyor olabilirler
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.03.2021 20:44
Bu firmayla her oyun efsane olur.Sony bu adamlara ne ödese hakediyorlar.Bunlar olmazsa sony ile xbox farkı kalmaz ve hatta xbox öne gecer.
MK Okuru
MK Okuru 4.03.2021 08:50
Hadi ordan gow gerçeği var
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.03.2021 23:22
Day gun 2 çıkabilir
Kalan Karakter: 300 Gönder
Neil Druckmann: Naughty Dog birkaç harika şey duyuracak
İlginizi Çekebilir