Neo: The World Ends With You çıkış tarihi açıklandı

Ersin Kılıç 10.04.2021 - 11:10
Tam 14 yıl sonra duyurulan devam oyunu Neo: The World Ends With You çıkış tarihi açıklandığı gibi oyun için yeni bir video da paylaşıldı.

Square Enix geçtiğimiz Kasım ayında duyurulan Neo: The World Ends With You çıkış tarihi hakkında bir açıklama yaptı. Firma tam 14 yıl sonra gelen bu devam oyununun 27 Temmuz 2021'de Playstation 4 ve Nintendo Switch için çıkacağını duyurdu. Üstelik devam oyunu Neo: The World Ends With You için yeni bir tanıtım videosuna da yer verildi. Yapılan açıklama ve yayınlanan video şu şekilde;

Neo: The World Ends With You çıkış tarihi 27 Temmuz olacak

Square Enix, bugün, aksiyon rol yapma oyunu NEO: The World Ends with You'nun 27 Temmuz 2021'de PlayStation®4 bilgisayar eğlence sistemi ve Nintendo Switch ™ sistemi için yayınlanacağını duyurdu. Oyunun PC versiyonu bu yaz Epic Games Store'da satışa sunulacak. PS4 ™ fiziksel ve dijital sürümler için ön siparişler ve oyunun Nintendo Switch ™ sistem sürümleri için ön siparişler bugünden itibaren verilebilir.

 RPG klasiği The World Ends With You'nun uzun zamandır beklenen devamı, hayatta kalmak için bir ölüm kalım savaşı "Reapers 'Game" in ardındaki gizemleri ortaya çıkarmak için Tokyo'nun kalbini keşfederken, başkahramanı Rindo'ya katılıyor. Bugün çıkan yeni fragman, yeni bir karakter kadrosuna, canlı ve modaya uygun bir ekipman sistemine, oyunun son derece şık aksiyon savaş sistemine ve çok daha fazlasına bir giriş sunuyor.

Neo: The World Ends With You çıkış tarihi açıklandı

NEO: The World Ends with You, çarpıcı, anime tarzı bir Shibuya'yı hızlı tempolu bir oyun, besteci Takeharu Ishimoto'dan (THRILL Inc.) geliştirilmiş bir film müziği ve unutulmaz bir deneyim yaratmak için ilgi çekici bir hikaye ile birleştiriyor. Oyuncular, bu hareketli şehrin manzaralarını, seslerini ve kültürünü keşfedebilir ve tadını çıkarabilir, müttefiklerinin yanı sıra gösterişli savaşlarda canavarlarla savaşabilir ve "Reapers’ Game" hakkında daha fazla şey öğrenirken görevleri tamamlayabilir ve kaderlerini değiştirmek için savaşabilirler.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 00:44
Kalan Karakter: 300 Gönder
Neo: The World Ends With You çıkış tarihi açıklandı
İlginizi Çekebilir