Tam 14 yıl sonra World Ends With You devam oyunu geliyor

Ersin Kılıç 24.11.2020 - 13:26
Square Enix firmasının bundan tam 14 yıl önce çıkan oyunu için devam oyunu Neo: The World Ends With You duyuruldu.

Square Enix yaptığı açıklama ile Neo: The World Ends With You oyununu duyurdu. Tam 14 yıl sonra gelen bu devam oyunu duyurusu ilk oyunun hayranlarını tabi ki heyecanlandırmış durumda. Üstelik devam oyunu Neo: The World Ends With You, birçok oyun severin kullanmaya devam ettiği Playstation 4 ile birlikte Nintendo Switch platformlarına gelecek.

Neo: The World Ends With You duyuruldu

The World Ends With You tarafında aslında bu sıralar hareketli zamanlar yaşanıyor. İlk olarak Nintendo DS için 2007 yılında çıkan The World Ends With You, sonrasında mobil platformlar ile birlikte Nintendo Switch için de çıkmıştı. Tokyo'nun Shibuya bölgesine benzeyen alternatif bir dünyada geçen oyunda Reaper isimli varlıkların oynadığı bir oyunda sıkışan Neku Sakuraba isimli karakterin hikayesine tanıklık ediyorduk.

Square Enix hatta ilk oyun ile aynı işleyişe sahip ir anime duyurusunu da gerçekleştirmişti. The World Ends With You the Animation serisinin yeni fragmanı dün yayınlanmıştı. Bu animasyon serisi de 2021 yılında yayınlanacak. Devam oyununun tarihine baktığımızda da kesin tarih verilmese de yaz aylarında çıkacağı belirtilmiş. Anlaşılan Square Enix önce oynamayanlar ya da tekrar hatırlayacak olanlar için animasyon serisini yayınlayacak. Sonrasında ise hikayenin devamını 14 yıl sonra çıkacak Neo: The World Ends With You oyununda göreceğiz. Oyunun yayınlanan tanıtım videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 21:55
Kalan Karakter: 300 Gönder
Tam 14 yıl sonra World Ends With You devam oyunu geliyor
İlginizi Çekebilir