31 Mart tarihinde çıkacağı ilan edilen daha sonra Avrupa’daki bürokratik sorunlar nedeniyle iki kez ertelenen "Neocron 2-Dome of York" çıktı. Avrupa’da büyük bir kitleye ulaşan ve fanatikleri tarafından rakipsiz olarak kabul edilen devasa online oyun (MMORPG), orklardan, elflerden, kurgu dünyalardan sıkılanlar ve alternatif olarak daha gerçekçi mekanlar, daha karanlık, underground ortamlar arayanlar için mükemmel bir seçenek sunuyor.
Devasa oyunları ilk kez FPS tadında oynanışla tanıştıran az sayıda Cyberpunk oyunlardan biri olan "Neocron 2" için Gizland forumlarında resmi Türkçe destek verilmesi de ülkemizde yaşanan bir diğer ilk. Ayrıca oyuncular arasındaki yardımlaşmanın diğer hiçbir online oyunda olmadığı kadar yaygın olması, oyuncuların kalitesi konusunda da bir gösterge olarak kabul ediliyor.
Yorumlar (6)
pinky öldürecek bir gün beni ama hadi hayırlısı. Tatminsiz adam.
bu oyun türkiyede bir oyun dergisinden 75 puan almıştır. Ayrıca çeşitli yabancı online oyun inceleme sitelerinden çok olumlu notlar da almıştır. Haberi okuyan arkadaşlarımızın dikkatine.
Pinkyciğim zaten ben bugüne kadar senin herhangi bir oyunu beğendiğini ima dahi eden bir entryni görmedim :)))
Beyler bu oyun berbat bi grafik var uyuz olursunuz alacağı not 50 yi geçemez
off şu finaller bi bitse ben neler neler oynayacağım da .....
Güzel bir oyun bu, herkes orjinal alsın, oynasın, şahsen finaller bitince ben de alıp oynayacağım.