NeoGeo X ile geçmişe yolculuk!

Batuhan Kavruk 15.03.2012 - 20:22
Biri Samurai Shodown mu dedi?
Bu haberi aldığım zaman, kendi kendimi sakin olacağıma ikna etmiştim. Ama şimdi bu haberi yazıya dökerken ki heyecanımı kesinlikle anlatamam. Nostalji yapmayı seven oyuncular için büyük bir müjde! NeoGeo X Portable'in çıkış tarihi doğrulandı. 2012'nin 2. çeyreğine doğru piyasaya sürülecek olan NeoGeo X'in fiyatı 500 Sterlin civarında olacak.

Kafanızdaki en büyük soru işareti, kesinlikle hangi oyuların olacağı bundan eminim. NeoGeo X, 20 adet oyunla piyasaya sürülecek. Bunların içinde Samurai Shodown,Fatal Fury ve The King of The Fighters gibi türünün tek örnekleri olan, efsane oyunlarda var. Ayrıca SD kart, 3,5 inç LCD ekran, A/V çıkışı, stereo hoporlör ve kulaklık girişi gibi sistemler barındıracak.

Blaze'in önde gelen isimlerinden Jason Cooper, bu gelişmeyi son olarak şöyle yorumladı: ''NeoGeo her zaman benim için bir favori olmuştur ve bu portatif versiyonunun gelişimine katkıda bulunmaktan gerçekten zevk alıyorum. 21 yıl önce yaşanılan heyecanı bütçeye uygun bir şekilde, daha geniş kitleye yönelik olarak tekrar alevlendirmeyi umuyoruz.''

NeoGeo X ile geçmişe yolculuk!
İşte, NeoGeo X ile beraber gelecek oyunların listesi:
-Art of Fighting
-Baseball Stars
-Cyber Lip
-Fatal Fury
-Fatal Fury Special
-Footbal Frenzy
-King of the Monsters
-Last Resort
-League Bowling
-Magician Lord
-Metal Slug
-Mutation Nation
-Nam 1975
-Samurai Shodown
-Sengoku
-Super Sidekicks
-The King of Fighters '94
-The Ultimate 11
-Top Players Golf
-World Heroes


Yorumlar 9
MK Okuru
MK Okuru 18.05.2024 16:22
Kalan Karakter: 300 Gönder
NeoGeo X ile geçmişe yolculuk!
İlginizi Çekebilir