Netflix, Cowboy Bebop dizisinin sonbaharda yayınlanacağını açıkladı

Ersin Kılıç 9.06.2021 - 10:58
Netflix yaptığı açıklama ile aynı isimli anime serisinden uyarlanan Cowboy Bebop dizisinin sonbaharda aylarında yayınlanacağını duyurdu

Anime severlerin favori serilerinden biri olan Cowboy Bebop, Live Action projesi ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Netflix'in uzun bir süre önce açıkladığı bu proje bazı aksaklıklar sebebiyle planlanandan biraz daha uzun sürdü diyebiliriz. Önce başrol oyuncusunun çekimler sırasında ayağı kırıldı ve çekimlere ara verildi. Sonrasında ise tüm sektörleri derinden etkileyen Covid-19 Salgını baş gösterdi. Tüm bu aksaklıklar sonunda çekimleri tamamlanan dizinin yayın dönemi de belli oldu.

Cowboy Bebop dizisinde hangi oyuncular bulunuyor

Netflix geçtiğimiz günlerde özel bir etkinlik yapacağını duyurmuş ve Netflix Geekend isimli bu etkinlikte adından da anlaşılabileceği gibi Geek içeriklere odaklanılacağı belirtilmişti. İşte bu içeriklerden birisi de tabi ki Cowboy Bebop oldu. Etkinlikte dizi ile ilgili ilk görüntülere ulaşmanın yanı sıra oyuncu kadrosuyla da bazı röportajlar yapılacak. Etkinlik öncesinde ise firmanın resmi hesaplarından kısa bir Cowboy Bebop videosu paylaşıldı. Bu videoda oyuncuların dizide nasıl gözükeceği daha net bir şekilde belli oluyor.


Ayrıca bu videoda anime serisinin efsane müziklerine imza atan Yoko Kanno'nun dizi projesinde de olacağı açıklanmış. Daha önce 10 bölüm olacağı belirtilen dizide John Cho'nun Spike karakterine hayat vereceği açıklanmıştı. Dizide ayrıca Alex Hassel'i Vicious, Daniella Pineda'yı Faye Valentine ve Mustafa Shakir'i Jet Black olarak izleyeceğiz. 

Netflix, Cowboy Bebop dizisinin sonbaharda yayınlanacağını açıkladı

Cowboy Bebop Hakkında:

Sunrise Inc.'in dünyaca ünlü anime serisinden uyarlanan ve farklı janraları bir araya getiren Cowboy Bebop, ödül avcısı bir arkadaş grubunun, galaksinin en tehlikeli suçlularının peşindeki maceralarını anlatıyor. Yeterince yüksek bir bedel karşılığında dünyayı kurtarmaya hazırdırlar...

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 16:42
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.06.2021 23:48
100 bölüm mü. bi yanlışlık olabilirmi. 100 baya iddalı bi rakkam

---------------------

Bir 0 fazla atmışım fark etmeden :(
MK Okuru
MK Okuru 11.06.2021 23:23
nasıl heyecanlanmışsan artık çift görmeye başlamışsın :) 10’da bayağı az ama …
Kalan Karakter: 300 Gönder
Netflix, Cowboy Bebop dizisinin sonbaharda yayınlanacağını açıkladı
İlginizi Çekebilir