Netflix dizisi Equinox ilk fragmanı ile dikkat çekiyor

Ersin Kılıç 23.11.2020 - 16:58
Alternatif gerçeklik gibi bir olguya odaklanan ve Netflix üzerinden yayınlanacak olan Equinox için ilk fragman yayınlandı.

Netflix Türkiye geçtiğimiz dakikalarda yeni dizisi Equinox için ilk fragmanı takipçileri ile paylaştı. Alternatif gerçeklik gibi bir hikayeye odaklanan dizinin yayınlanan ilk fragmanı kurgusu ve içerdiği sahneler ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Equinox dizisi için ilk fragman yayınlandı

Netflix tarafından Equinox için yayınlanan bu fragmana baktığımızda bir radyo sunucusunun aldığı gizemli bir telefon sahnesi ile karşılaşıyoruz. Alternatif gerçeklikten bahseden bu dinleyen aynı zamanda sunucunun kardeşinin kaybolmasından da bahsediyor. Sonrasında ise gerilimin tırmandığını görüyor ve dizinin farklı sahnelerine tanıklık ediyoruz. Açıkçası kurgu ve sahne seçimleri ile Dark dizisini anımsattığını da kabul etmemiz gerek.

Dizide 20 yıl önce ortadan kaybolan bir okul otobüsü hikayenin merkezine oturtulmuş. Radyo sunuculuğu yapan Astrid ise bu gizemli olay sonrasında kardeşini kaybetmiş durumda. Biraz önce de bahsettiğim telefon ile birlikte olayların düğümü de yavaş yavaş çözülmeye başlayacak gibi duruyor. 6 bölümlük bu mini dizinin baş rollerinde Danica Curcic, Karoline Hamm, Viola Martinsen ve Lars Brygmann yer alıyor. Dizinin Netflix açıklamasında ise 30 Aralık gösterim tarihi ile birlikte şu ifadelere yer verilmiş; "İçinde yaşadığımız dünyanın ardında bir başka gerçeklik var. Equinox'un gizemi 30 Aralık'ta çözülüyor."

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 07:41
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.11.2020 19:35
Sarar yine ama dark gibi de bombok bir sonla biter. Çünkü bu tarz konular ne kadar karışıksa o kadar ilgi çeker ama bir o kadar da bağlaması imkansızlaşır. 2 sezon para kazanınca öyle böyle bir 3. sezonla final yapılır.
MK Okuru
MK Okuru 24.11.2020 00:46
Saka mi bu ? Dark sonu en iyi olan birkac diziden biri, bu konuda dunya genelinde haber bile oldu.Sanirim son bölüm puanı tum bolumlerden daha yuksek.Breaking Bad finali ile anılıyor , o kadar iyidi...
Kalan Karakter: 300 Gönder
Netflix dizisi Equinox ilk fragmanı ile dikkat çekiyor
İlginizi Çekebilir