Netflix dizisi Lupin'in ikinci sezon yayın dönemi açıklandı

Özgür Deveci 29.01.2021 - 11:58
Arsen Lüpen'in maceralarından esinlenen Netflix dizisi Lupin'in ikinci sezonu 2021'in yaz aylarında yayınlanacak.

Louis Leterrier, Marcela Said ve Ludovic Bernard imzası taşıyan Fransız yapımı gizem dizisi Lupin'in ikinci sezon yayın dönemi belli oldu. Stüdyo tarafından yapılan açıklamaya göre Lupin'in ikinci sezonu 2021'in yaz aylarında yayınlanacak. 5 bölümden oluşacak ikinci sezonda, Arsene Lupin karakterine hayat veren Omar Sy tekrardan başrolde. Dizideki ana karakterimiz Assane Diop, varlıklı bir aile yüzünden haksızlığa uğrayan babasının intikamını almak için kolları sıvar. Her bir bölümü ortalama 45 dakika olan dizinin, ilk sezonunu dilerseniz toplamda 4 saatte bitirebilirsiniz.

Netflix dizisi Lupin'in ikinci sezon yayın dönemi açıklandı

Netflix dizisi Lupin'in ikinci sezonu 2021'in yaz aylarında yayınlanacak

Lupin, Senegalli bir göçmenin çocuğuna daha iyi bir yaşam sürmek için Fransa'nın başkenti Paris'e gelen tek oğlu olan profesyonel hırsız Assane Diop'un hikayesini konu alıyor. Assane'nin babası, işvereni, zengin ve güçlü Hubert Pellegrini tarafından pahalı bir elmas kolyeyi çalmakla suçlanır ve hapishane hücresinde utançtan kendini asarak genç Assane'yi yetim bırakır. Yirmi beş yıl sonra, Assane, karizmasını ve hırsızlık, hile ve kılık değiştirme ustalığını kullanarak Pellegrini ailesinden intikam almak için yola çıkar.

Dizinin oyuncu kadrosunda Omar Sy, Ludivine Sagnier, Clotilde Hesme, Nicole Garcia, Hervé Pierre, Soufiane Guerrab, Antoine Gouy, Fargass Assandé, Vincent Londez ve Shirine Boutella gibi başarılı isimler yer alıyor. George Kay ve François Uzan tarafından yaratılan dizinin yapımcılığını ise Netflix ortaklığında Gaumont Télévision adına Isabelle Degeorges ve Nathan Franck üstleniyor. Lupin'in birinci sezonu Netflix tarafından paylaşılan verilere göre 70 milyona yakın hane tarafından izlendi. Bir karşılaştırma yaptığımızda The Queen's Gambit, ilk ayında 62 milyon abone tarafından izlenerek Netflix orijinal yapımları arasında en çok izlenen mini dizi olmuştu.

Son olarak dizinin daha önce yayınlanan resmi fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 02:36
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.01.2021 21:10
Bu dizi gelsin ya çok iyi
Kalan Karakter: 300 Gönder
Netflix dizisi Lupin'in ikinci sezon yayın dönemi açıklandı
İlginizi Çekebilir