Netflix Fatma dizisinin ilk fragmanını yayınladı

Ersin Kılıç 12.04.2021 - 13:05
Netflix Fatma dizisinin ilk fragmanını geçtiğimiz dakikalarda paylaştı. 27 Nisan'da yayınlanacak dizinin başrolünde Burcu Biricik yer alıyor.

Netflix Fatma dizisinin ilk fragmanını geçtiğimiz dakikalarda yayınladı. 27 Nisan'da yayınlanacak olan dizi uzun bir süre önce duyurulmuş ve iptal edildiğine dair dedikoduların ardından Netflix Türkiye bu haberleri yalanlamıştı. Firmanın geçtiğimiz yıl duyurduğu yeni Türk projelerinin içerisinde de yer alan Fatma dizisinin ilk fragmanı ise nihayet yayınlandı. 

Netflix Fatma dizisinin fragmanı ile karşımıza çıktı

Netflix Fatma dizisinin ilk fragmanını yayınladı

"Aramıza hoş geldin Fatma! Heyecanlı bir geri sayım başladı" açıklaması ile geçtiğimiz yıl duyurusu yapılan dizinin başrolünde Burcu Biricik yer alıyor. Dizinin senaryosunu Özgür Önürme kaleme alırken yapımcı koltuğunda ise Başak Abacıgil bulunuyor. Fatma dizisinin yönetmenliğini ise Ömer Feyzioğlu yapıyor. Kendisi daha önce Cep Herkülü: Naim filminin yönetmen koltuğuna da oturmuştu. Dizinin kadrosunda ayrıca Nihal Yalçın, Cansu Dere ve Gökçe Eyüboğlu gibi isimlerin adı da geçiyordu. Fragman ise daha çok ana karakter olan Fatma'ya odaklanmış. Cansu Dere'yi ise bu fragmanda göremiyoruz. Dizinin ilk fragmanı ve konusu ise şu şekilde;

Netflix Fatma dizi konusu

Fatma (35) sıradan bir temizlikçidir. Kocası Zafer hapisten çıktıktan bir süre sonra ortadan kaybolur. Zafer’i aramaya koyulan Fatma ise bu sırada beklenmedik bir cinayet işler. Zafer’in karanlık bağlantılarının bu cinayeti öğrenmesiyle, Fatma’nın hayatta kalmak için öldürmeye devam etmekten başka çaresi kalmaz. Bu durum, Fatma için bugüne kadar yaşadığı her şeyin intikamını alabileceği bir ritüel haline gelir. Fatma artık bir yandan koca dünyaya sığdıramadığı masum oğlunun öcünü almak isteyen bir anne, diğer yandan işlediği her cinayette kimsenin kendisinden şüphelenmediği bir “temizlikçi kadın” olarak hayata devam eder ve kocasını aramaya başlar.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 05:08
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.04.2021 22:19
atiye, fatma, cemal, cemile...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.04.2021 00:24
dizinizde batsın senaryonuzda. ulan eskiden ne güzeldi diziler. şimdi hep cinayet, artist hareketler, bağırma, iğrenç diyaloglar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.04.2021 09:10
temizlikci cinayet isliyo. iyide zaten muge anli esra erol bedavay bu hikayeleri anlatiyo diziye ne gerek var
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.04.2021 21:22
Konuya bak bunu yazan senarist cok dusunmesine gerek kalmamis herhalde sinposis halini 15 dk da yazmisdir seneryonun
Kalan Karakter: 300 Gönder
Netflix Fatma dizisinin ilk fragmanını yayınladı
İlginizi Çekebilir