Netflix Squid Game oyunu geliştirebilir

Murathan Özlü 16.10.2021 - 16:47
Oyun stüdyosu satın alan Netflix Squid Game oyunu yaparak dünyayı kasıp kavuran dizinin ekmeğini "oyunun oyunu" ile de yemeyi planlıyor olabilir.

Netflix Squid Game oyunu çıkarabilir. Oyun sektörüne de adım atmayı planladığı uzun süredir bilinen Netflix ilk oyun stüdyosunu geçtiğimiz ay sonunda satın almıştı. Şimdi ise Netflix'in, 111 Milyon izlenmeye ulaşarak dev dizi platformunda   tüm zamanların en çok izlenen Netflix dizisi ünvanını kapan Squid Game'in "oyununu" da çıkarmayı planladığını, Netflix Asyanın baş sorumlusu Minyoung Kim açıkladı.

Netflix Squid Game oyunu çıkarabilir

Minyoung Kim THR ile (The Hollywood Reporter) verdiği röportajda Squid Game'in yüksele başarısı hakkında konuştu. Çok fazla spoiler vermeden özetlemek gerekirse (eğer hala gözü çarpmamış olan varsa) Squid Game bir çeşit Battle Royale, ama gerçek hayata uyarlanmış ve biraz saykodelik. Borç batağına saplanmış yüzlerce insanı gizli bir tesise kapatıp çocuk oyunları oynatıyorlar, başarısız olanları da anında infaz ediyorlar.

Netflix Squid Game

Netflix'in, Squid Game markasını potansiyel bir video oyunu uyarlamasıyla taçlandırabileceği ifade ediliyor.  Hatta Squid Game temalı "satılık ürünler" çıkarmak da Netflix'in planları arasındaymış.  Minyoung Kim, potansiyel oyun adaptasyonunun neye benzeyebileceği hakkında ser verip sır  vermemiş.

İlk sezonu ile fırtına gibi esen Squid Game'in ikinci sezonunun gelip gelmeyeceği şimdilik belirsiz.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 00:59
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.10.2021 17:39
Fall Guys var aynı mantık ve muhtemelen netflix'in yapacağından çok daha eğlenceli.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.10.2021 18:24
Bugün iki arkadaşıma izlettim ilk bölümün 30 dk izlemeyi bıraktılar sevmediler filmi hayret ettim
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.10.2021 18:42
Oyunu oynayanlar için yalnızca yılda tek hak verilebileceği.Oyunda kazanan için gerçek para ödülü olan bi oyun olursa olur.Oyun olursa ama dizinin altında ezilir bi cacık olmaz.
MK Okuru
MK Okuru 17.10.2021 18:11
Demek istediğim daha farklı aslında.Kısaca gerçek bi para ödülü olursa ozaman tutar.Olmazsa kimse boş puan için vakit harcamaz sadece dizi gündemde olduğu zaman çok oynayan olabilir meraktan zamanla buda çok düşük seviyelere iner.
MK Okuru
MK Okuru 17.10.2021 11:55
Bu tarz bir oyunda ölmek kolay olur.Kimse de bir yıl beklemez.Ödülü ilk oyunu bitiren alsın.Ve oyun tekrar başlasın.Talep fazla olup serverlar kilitlenir.Netflix telifi için iban gönderdim.%5 kim komisyonumu da unutma sakın.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Netflix Squid Game oyunu geliştirebilir
İlginizi Çekebilir