Netflix Tekken animasyon dizisini duyurdu

Murathan Özlü 20.03.2022 - 09:46
Netflix'in gün içinde duyurduğu Tekken animasyon dizisinin Jin Kazama'yı konu alması ve bu yıl içerisinde yayınlanması bekleniyor.

Netflix Tekken animasyon dizisi üzerinde çalıştıklarını duyurdu. Popüler dövüş oyunundan uyarlanarak oluşturulacak yapımın bu sene içerisinde yayınlanması bekleniyor.  

Son dönemde sık sık duyduğumuz oyun uyarlamalarına bir yenisini ekleyecek olan Netflix bir oyun stüdyosu satın aldığını geçtiğimiz günlerde duyurmuştu. Sonic The Hedgehog 2, Bioshock, The Last of Us gibi örnekler yolda olan uyarlamalardan bazıları.

Tekken animasyon dizisi tanıdık karakterleri de ekrana taşıyacak

Netflix'în dizinin konusuna dair resmi açıklaması şu şekilde:

" Güç herşeydir.  Jin-Kazama kendini koruma sanatını, Geleneksel Kazama Tekniği'ni erken yaşlarında annesinden öğrenmişti. Ancak tüm eğitimine rağmen korkunç bir kötülük ortaya çıkıp sevdiği her şeyi elinden aldığında güçsüz kaldı ve hayatı değişti. Yaşananları engelleyemediği için kendini suçlayan Jin-Kazama intikam yemini eder ve mutlak gücü kazanmak için tüm yolları dener.  Çabaları onu, uluslarası düzeydeki dövüş turnuvası The King of Iron Fist Tournament'a katılmaya kadar götürür."

Tekken animasyon dizisi
Fragmanda tanıdık Tekken karakterlerinden  Heihachi Mishima, Kazuya Mishima, Leroy Smith, King, Jun Kazama, Paul Phoenix, ve Ogre görülebiliyor.  En son oyunu 2015 yılında Tekken 7 ile yayınlanan Tekken serisinin bu dizi uyarlamasının bu yıl içerisinde yayınlanması bekleniyor.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 10:22
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.08.2022 19:27
yan karakterlerin hikayelerine odaklansalar bence daha iyi. Oyun için hikayeler fena değil ama direk ana hikaye ile alakalı bence mesela mukemmel hikayesi olan bir KİNG var, karakter gelişimine çok müsait bir ANNA var, geçmişini arayan STEVE var.. Bence yan hikayelerden ana hikayeye dogru gitmeliler
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.03.2022 22:33
Dövüş oyunları içinde nedense ısınamadığım bir oyun. Ama güzel yanı vardır elbette, çok seveni var.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.03.2022 17:41
5. gözle bekliyoruz :)) diğerleri idare ederdi ama şuan trailer izledim güzel görünüyo çok beğendim :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
JosefStone
JosefStone 21.03.2022 13:17
Tekken i bir şekilde yaşatmalarını görmek güzel, çocukluğumuzun oyunu kaybolup gitmesini istemem. Çok beğendim trailer ı çıkmasını dört gözle bekliyorum. Y
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.03.2022 15:11
Tekken candır Tekken heyecandır.. oyun dünyasının en karizmatik karakteri Heihachi Mishima'dır..
Kalan Karakter: 300 Gönder
Netflix Tekken animasyon dizisini duyurdu
İlginizi Çekebilir