Netflix Türk dizisi 50m2 için ilk fragmanı yayınladı

Ersin Kılıç 4.01.2021 - 12:29
Senaryosu Burak Aksak tarafından kaleme alınan Netflix'in yeni Türk dizisi 50m2 için teaser sonrasında ilk tanıtım fragmanı da yayınlandı.

Netflix kısa bir süre önce ilk teaser videosunu yayınladığı yeni Türk dizisi 50m2 için ilk fragmanı geçtiğimiz dakikalarda paylaştı. Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizin de en popüler platformlarından biri olan Netflix, 50m2 dizisinin 27 Ocak 2021'de yayınlanacağını da açıklamıştı. Ülkemizdeki yapımlara ağırlık veren firmanın bu yeni projesinin arkasında Selçuk Aydemir ve Burak Aksak gibi bilinen isimler yer alıyor.

50m2 dizisi 27 Ocak'ta Netflix'te yayınlanacak

50 m2 dizisinin başrolünde Engin Öztürk yer alıyor. Daha önce televizyonda farklı dizi projelerinde yer alan Öztürk, aynı zamanda bir başka Netflix yapımı Hakan: Muhafız dizisinde de Levent Topal karakterine hayat vermişti. 50m2 dizisinde ise Servet nadir isimli bir karakterin pis işlerini yürüten Gölge isimli bir karaktere hayat verecek. Gölge'yi yeni vefat eden bir terzinin oğlunun yerine geçerek kendisine yeni bir sayfa açmaya çalışırken göreceğiz. Dizinin komedi ağırlıklı olsa da aksiyon sahnelerine de sahip olacağı bu ilk fragmanda gözüküyor.

Zaten Netflix resmi sitesinde de dizinin konusu ile ilgili şu açıklamaya yer verilmiş; "Hayatını patronunun pis işlerini yaparak kazanan ve bir gölge gibi yaşayan tetikçi, yeni vefat etmiş bir terzinin oğlu zannedilince bu kimliğe bürünmeye karar verir."

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 00:41
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.01.2021 13:02
Netflix bilerek yapıyo artık eminim. Türkler pes etsin dizi sinemada sihalar gibi amerikayı geçmesinler diye özgüvenimizi kırıyolar. Bu saçma dizilerin başka açıklaması yok çünkü. Özgürce dizi yapma sansınizvar ve hep sacma diziler yapıyosunuz
Kalan Karakter: 300 Gönder
Netflix Türk dizisi 50m2 için ilk fragmanı yayınladı
İlginizi Çekebilir