Netflix'in yeni dizisinde başrol oyuncu Beren Saat olacak!

Furkan Güler 21.11.2018 - 11:34
Yeni dizinin ne anlatacağı şimdiden merak konusu oldu.

Tüm dünyada en çok kullanılan ve abonelik sistemi ile çalışan dizi ve film izleme platformu Netflix, geçtiğimiz dönemlerde Türkiye pazarına girdiğini açıklamıştı. Sonrasında Türk yapımı bir dizi ile karşımıza çıkacağını açıklayan Netflix, Hakan: Muhafız dizisini göstermişti. Başrolünde Çağatay Ulusoy'un olduğu Hakan: Muhafız dizisi 14 Aralık tarihinde vizyona girecek!

Netflix dizisinde Beren Saat başrol oldu

Şimdi ise ikinci bir Türk yapımı dizi projesini başlattığını duyuran Netflix, bu dizinin başrolünde Beren Saat'in olacağını açıkladı. Türk dizileri sayesinde ünlenen ve ülkemizde büyük bir hayran kitlesine sahip olan Beren Saat'in nasıl bir dizide oynayacağı şimdiden merak konusu olmuş durumda. "Hoş Geldin Beren!" başlığı ile yayınlanan videoda La Casa De Papel dizisinden Tokyo'yu, Jessica Jones dizisinin ana karakteri Jessica Jones'u ve GLOW dizisinin sevilen karakteri Ruth Wilder'ı gösteren Netflix'ten sonra oyuncunun takipçileri, Beren Saat'e önemli bir karakterin emanet edileceğini tahmin ediyor.

Bakalım Hakan: Muhafız'dan sonra yapımcılar ne tür bir dizi ile karşımıza çıkacak? Fantastik temaya sahip olan Hakan: Muhafız da global olarak heyecanla bekleniyor.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 17:57
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.11.2018 13:58
netflix artık kitle değiştirdi. genel kitlesinin kalitesine göre hareket edeceği aşikardı. o çokluk ...luğu getirdi. Tabi ki netflix kalitesinın katkısı yadsınamaz bir unsur olsa da Netflix'in türk dizisi çektirmesi tıpkı diğer ülkelerde olduğu gibi o ülkenin durumuna göre diziler oluyor.herşey para
MK Okuru
MK Okuru 21.11.2018 18:01
Arkadaş şakamısın? Adamların işi bu heralde para olucak. Ezberlemişiniz şu herşey para lafını. Bizim yapımcılar bedavamı yapıyor dizileri? Boş konuşmayın bi kere de.
MK Okuru
MK Okuru 21.11.2018 14:12
hayrına dizi yapmıyo adamlar tabii ki ne para getiriyosa ona yönelecekler.
Kalan Karakter: 300 Gönder
emc
emc 21.11.2018 13:33
Dizi'nin adını yazıyorum. Aşk-ı Memnûûû Cyberpunk 2069
etemelkuran
etemelkuran 21.11.2018 14:00
Gelini, kocasının babasıyla gayri meşru bir aşk yaşar. Sonra oğlu da evin çocuğuna gelen müzik öğretmeniyle aşk yaşar, müzik öğretmeni öz kardeşi çıkar. Sonra oğlu intihar eder, baba çöker, ekonomik krizden şirketleri batar, sonra hepsi beraber birbirleriyle bi aşk yaşar, hepsi birbirini çeker vurur. Bu olaylar 2069 yılında geçer. Final.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Netflix'in yeni dizisinde başrol Beren Saat olacak!
İlginizi Çekebilir