Netflix'te bazı içerikler ücretsiz oldu

Özgür Deveci 1.09.2020 - 16:27
Netflix, abone olmayanların erişebileceği bir dizi orijinal içeriği ücretsiz bir şekilde izleyicilere sundu.

Dünyayı etkisi altına alan pandemi sürecinden dolayı evlerimizden çıkamaz hale geldi. Bu süreçte bazılarımız kendilerini dizi, film ve kitaplara verirken bazılarımız da kişisel gelişim anlamında bazı aktivitelerde bulundu. Özellikle Netflix'in izlenme rakamlarının arttığı bu günlerde firma yaptığı bir duyuruyla bazı orijinal içeriklerini ücretsiz olarak yayınladı. Bu durum Netflix cephesinden cömert bir hamle gibi görünse de, rekabetin geliştiği şu zamanlarda daha fazla abone çekmek için yapılan bir hizmete benziyor.


Netflix internet bağlantılı binlerce cihazda ödüllü diziler, filmler, animeler, belgeseller ve daha fazlasını içeren geniş bir arşiv sunan bir yayın hizmetidir. Tabii böyle bir hizmet, abonelik sistemi ile çalışıyor. 17,99 TL ile 41,99 TL arasında değişen abonelik ücretleriyle Netflix'in tüm kütüphanesine ücret ödemeye devam ettiğiniz sürece erişim sağlayabiliyorsunuz.

Netflix'te bazı içerikler ücretsiz oldu

Bird Box, Elite, Stranger Things ve daha fazlası

Netflix, şimdi de abone olmayanların erişebileceği bir dizi orijinal içeriği ücretsiz bir şekilde izleyicilere sundu. Bu içeriklere erişebilmek için üye olmanıza bile gerek yok. Strangers Things, Elite, Patron Bebek: Yine İş Başında, When The See Us, Grace and Frankie, Love is Blind, Gezegenimiz, Bird Box, Murder Mystery ve Two Popes yapımlarını izlemek istiyorsanız buradan ilgili sayfayı ziyaret edebilirsiniz. Ancak şunu da belirtmek gerekiyor. Dizilerin sadece 1. sezon 1. bölümlerini izleyebiliyorsunuz. Filmlerde ise böyle bir durum söz konusu değil.

Elite

İşçi sınıfından gelen üç genç İspanya'daki seçkin bir özel okula kaydolunca, onlarla zengin öğrenciler arasında başlayan çatışma bir cinayete yol açar.

Strangers Things

Ufak bir kasabada küçük bir çocuk kaybolunca, gizli deneyler, korkutucu doğaüstü güçler ve tuhaf bir küçük kızın da parçası olduğu bir gizem ortaya çıkar.

Two Popes

Katolik Kilisesi için kritik bir dönüm noktasında Papa 16. Benedict, geleceğin papası Kardinal Bergoglio ile beklenmedik bir dostluk kurar. Gerçek olaylardan uyarlandı.

Grace and Frankie

Emmy adaylığı bulunan bu dizide, mülayim Grace ve eksantrik Frankie, kocaları birbirine aşık olup onları terk edince yakınlaşmaya başlarlar.

Patron Bebek: Yine İş Başında

Popüler filmden uyarlanan bu animasyon dizisinde, Patron Bebek iş hayatının inceliklerini öğretmek için abisi Tim'i ofise getiriyor.

Bird Box

Görünmeyen uğursuz bir varlığın toplumun büyük kısmını intihara sürüklemesinden beş yıl sonra, hayatta kalan bir kadın ve iki çocuğu güvenli bir yere ulaşmaya çabalar.

Gezegenimiz

Muazzam bir içeriğe sahip olan bu çarpıcı belgeselde, gezegenimizin doğal güzelliğine şahit olurken iklim değişikliğinin tüm canlıları nasıl etkilediğini göreceksiniz.

When They See Us

Harlemli beş genç, haksız yere Central Park'taki vahşi bir saldırıyla suçlanınca kendilerini bir kâbusun içinde sıkışıp kalmış bulur. Gerçek hikâyeden uyarlandı.

Love Is Blind

Bekâr erkek ve kadınların yüz yüze görüşmeden önce aşkı aradıkları ve nişanlandıkları bu sosyal deneyin sunuculuğunu Nick ve Vanessa Lachey üstleniyor.

Murder Mystery

Uzun zamandır bekledikleri Avrupa gezisine çıkan New Yorklu polis ve kuaför karısı, bir milyarderin yatında işlenen şaşırtıcı bir cinayeti çözmek için çabalar.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 04:16
Kalan Karakter: 300 Gönder
Netflix'te bazı içerikler ücretsiz oldu
İlginizi Çekebilir