New Mutants filminin aksiyon dolu açılış sahnesi yayınlandı

Ersin Kılıç 24.07.2020 - 15:24
Comic Con fuarında boy gösteren X-Men yan filmi New Mutants için yeni bir video yayınlandı. Videoda açılış sahnesine yer verildiğini görüyoruz.

New Mutants için yeni bir video daha yayınlandı. İki yılı aşkın bir süredir vizyona girmeyi bekleyen ve talihsiz bir dönem geçiren filmin bu videosunda aksiyon dolu açılış sahnesine yer verildiğini görüyoruz. Öncesinde Marvel ve Fox anlaşması sebebiyle ertelenen film, son olarak Covid-19 sebebiyle vizyona girme şansı yakalayamamıştı. 

New Mutants filminin aksiyon dolu açılış sahnesi yayınlandı 

Öncelikle hem video hem de haber detayları film hakkında Spoiler, yani keyif kaçırıcı olabilir. Filmin açılış sahnesine baktığımızda aslında New Mutants hikayesini bilenlerin anımsayacağı bazı önemli ipuçları görüyoruz. Hem devasa bir yıkım olması hem de dışarı kaçarlarken gözüken pençe izleri bu saldırının Demon Bear tarafından yapıldığını gözler önüne seriyor diyebiliriz. Zaten daha önce yayınlanan bazı fragmanlarda da kendisini görme şansına erişmiştik. Açılış sahnesinin ardından ise filmin kısa bir fragmanına da yer verilmiş. Bu yeni videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

New Mutants filminin vizyon tarihini son olarak 28 Ağustos olarak açıklamıştı. Film daha önce Stuck in Love, Aynı Yıldızın Altında gibi filmlere imza atan, ayrıca The Stand dizisinin bazı bölümlerinde de kamera arkasına geçen Josh Boone tarafından yönetildi. Boone filmi yönettiği gibi New Mutants'ın yazar kadrosu içerisinde de yer alıyor.

Diğer X-Men filmlerine nazaran daha çok korku temasını barındıracak olan New Mutants filminde 5 genç mutantın güçlerini keşfetme yolculuğuna ve gizli bir tesisten kaçma çabalarına tanıklık edeceğiz. 28 Ağustos 2020'de gösterime girecek olan filmde Anya Taylor-Joy, Maisie Williams, Charlie Heaton ve Alice Braga gibi oyuncular yer alıyor. 

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 15:27
Kalan Karakter: 300 Gönder
f8r7t
f8r7t 27.07.2020 10:22
Fıssss.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.07.2020 18:44
avengers'tan daha güzel karakterleri var bence x-men in.
Kalan Karakter: 300 Gönder
kurtozer
kurtozer 24.07.2020 17:44
bu filmi çok merak ediyorum özellikle Arya'nın performansını...
Kalan Karakter: 300 Gönder
New Mutants filminin aksiyon dolu açılış sahnesi yayınlandı
İlginizi Çekebilir