New Tales From the Borderlands çıkış tarihi açıklandı

Talha Ramazan Yüzmeç 24.08.2022 - 00:13
Gamescom Açılış Gecesi 2022 sırasında New Tales from the Borderlands için ilk fragmanı yayınladı ve çıkış tarihi resmen açıklandı.

Bildiğiniz üzere Tales from the Borderlands'in yeni oyununu oyuncular uzun zamandır bekliyordu. Altı senelik bekleyişin ardından New Tales From the Borderlands resmi olarak duyuruldu. Bu duyuru oyuncuları heyecanlandıran bir fragman ile geldi. Bu duyuru ile New Tales From the Borderlands çıkış tarihi resmen açıklandı.

New Tales from the Borderlands heyecan verici bir fragmanla resmen açıklandı

New Tales From the Borderlands çıkış tarihi açıklandı

İlk oyunun beş bölümlük hikayesinin 2015'te yayınlanmasından bu yana yeni bir sürüm görülmemişti. Oyuncular yeni bir sürüm beklerken Telltale Games'in kapatılması oyun için yeni sürüm çalışmaları askıya almıştı. Bu olayın ardından 2K'nın oyun lisansını yeniden alması ve yeni bir oyun için çalışmaya başladığını bildirmesi ile birçok oyuncu epey heyecanlanmıştı. Ayrıca oyuncular oyunun hikayesinin nasıl devam edeceğini de fazlasıyla merak ediyordu. Ve bu merak oyunun resmi fragmanının yayınlanması ve çıkış tarihinin duyurulması ile bir nebze azalmış gibi görünüyor.

Gamescom 2022'nin Canlı Açılış Gecesi sırasında Gearbox, Tales from the Borderlands devam oyunun ilk fragmanını resmi olarak yayınladı ve oyunda görünecek yeni karakterler gösterildi. Ayrıca fragmanda New Tales From the Borderlands çıkış tarihi 21 Ekim olarak açıklandı. Fragman oyun ile alakalı çok fazla bilgi vermiyor. Ancak oyuna gelecek bazı önemli gelişmeler hakkında bilgi sahibi olabildik. Bu gelişmelerden birinin karakterlerin isimleri verilmese de oyunun ana kadrosu açıkça gösterilmesinin olduğunu görüyoruz. Ayrıca oyunun hikayesinin silah üreticisi Tediore'nin bir uzay istasyonundaki söylentiler ile ana karakteri harekete geçirmeye teşvik eden bir istila olduğu düşünülüyor. 

Fragmanın açılış sahneleri de Marcus tarafından ana oyuncu kadrosuna atıfta bulunuluyor. Ana kadro kötü bir günü atlatmaya çalışan bir kaybeden üçlüsü olarak anlatılıyor. Bu gelişme oyuncuları her ne kadar heyecanlandırmış olsa da ana Borderlands oyunu hakkında henüz bir açıklama gelmedi. Borderlands 4 serinin en çok beklenen oyunu olarak görülüyor. Oyuncular bu oyun hakkında da açıklamalar görmeyi dört gözle bekliyor.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 08:25
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.08.2022 08:48
İşte bu be sonunda biz SWJ lerin seveceği bir oyun yaptılar. Karakterlere bayıldım. Sonunda erkek egemenlikten kurtulmuş ilk oyunun dandikliği olmaz bunda
Kalan Karakter: 300 Gönder
New Tales From the Borderlands çıkış tarihi açıklandı
İlginizi Çekebilir