Nexon Europe’tan bomba duyuru!

Merlinin Kazanı 7.05.2014 - 11:22
Yeni bir yüz geliyor
Nexon Europe, bugüne kadar pek çok şampiyonluğa imza atan futbol devi ve Real Madrid futbol takımının Teknik Direktörü Carlo Ancelotti'nin, yeni futbol menajerlik oyunu United Eleven'a katılacağını duyurdu.

Teknik direktörlük konusundaki hünerlerini dünya çapında kanıtlamayı başaran Carlo Ancelotti, takım olarak bütünleşmiş kulüplerde oynattığı dinamik futbol ile anılıyor. Takım ruhu, teknik direktörlüğünü yaptığı takımların kişiliği ve taktiksel sağ duyusu, bugüne kadar Ancelotti'nin en iyi futbol kulüplerinde görev almasını sağladı. İşte bugün United Eleven da Ancelotti yaklaşımının izlerinden gidiyor ve karma takım kurmaya odaklanırken, aynı zamanda diğer teknik direktörler ile zekasını yarıştırıyor.

Nexon Europe’tan bomba duyuru!
NHN BlackPick Corporation tarafından geliştirilen United Eleven, tarayıcı üzerinden oynanabilen ve mobil uyumlu bir oyun. Oyunda FIFPro’ya kayıtlı 50 binin üzerindeki oyuncunun gerçek isimleri ve yüzleri, geliştirilmiş eşleştirme motoruyla bulunuyor ve bir araya getiriliyor. Futbolcu transfer etme, antrenman yaptırma ve oyuncu değiştirme gibi  bir teknik direktörün yapabileceği her şey United Eleven dahilinde yapılabiliyor. Takım seçiminden oyun taktiklerine ve oyuncuların kimyasına kadar pek çok unsur ise, büyük başarılara imza atmak için planlanması gereken ayrıntılardan yalnızca bazıları.

United Eleven'ın beta sürümünün piyasaya sürüleceği sezon öncesi dönem 15 Mayıs'ta başlayacak. Avrupa, Kuzey ve Güney Amerika, Okyanusya ve Kuzey Afrika'da piyasaya sürülecek olan oyun 8 dilde hizmete sunuluyor: İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, Lehçe, İspanyolca, Portekizce ve Türkçe. 
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 14:07
Kalan Karakter: 300 Gönder
Nexon Europe’tan bomba duyuru!
İlginizi Çekebilir