NFS, 3 yeni oyunuyla geliyor!

Ali Osman Köşker 3.06.2010 - 12:31
NFS, 3 yeni oyunuyla geliyor!


EA, son zamanlarda oyunun serilerinin olumsuzluklarından ve NFS severlerin eleştirilerinden sonra, üç oyunla birden oyunseverlerin karşısına yeniden çıkmaya hazırlanıyor. EA, 3 farklı NFS oyununu piyasaya sürecek ve yeni çıkacak bu serilerle oyuna yeni bir tarz vermeye çalışacak.

Sonbahar'da PC, Xbox 360, PS3 ve PSP'ye NFS: Shift oyunu, Wii ve DS'e ise NFS: Nitro çıkacak. NFS: World Online oyunu da PC'ye ilk önce bu yaz Asya'da, daha sonra da kışın Batı'da çıkacak.

NFS, 3  yeni oyunuyla geliyor!


NFS Shift, EA Black Box yapımcısı Michael Mann ve EA Games Europe'tan Patrick Soderlund'un yardımlarıyla GT Legends'ın ve GTR 2'nin Slightly Mad Studios'u tarafından yapılacak.

Shift daha çok similasyon yarışlarına yoğunlaşacak. Sadece arabanın gerçekçiliği de değil, aynı zamanda sürücü davranışlarına, tarzlarına da önem verilecek. Ayrıca daha az hip-hop ve bol pantolon olacağa benziyor.

Eski NFS'lerdeki sokak yarışı tarzından çok Shift, sürücü yeteneğinin daha ön plana çıkacağı; gerçekçi ve adrenalin yüklü yarışların olacağı bir oyun olacak. Oyunda etrafa rahatça bakabileceğimiz bir araç içi görüntü bulunacak.

Shift oyununda Josie Maran'ın da adı geçebileceği şu anlık sadece bir dedikodudan ibaret ama, hepimizin istediği bir şey olduğunu kimse de inkar edemez.

NFS, 3  yeni oyunuyla geliyor!


EA Montreal tarafindan yapılacak olan NFS: Nitro, hızlı ve komik yarış oyunlarının içerisinde birinci sınıf olma özelliğine sahip. Aldıgımız bilgilere göre, oyun canlı ve göz alıcı görsel elementlerle eşleştirme üzerine kurulu. Need for Speed: Nitro, Wii ve DS'ye çıkan Mario Kart'ın bir klonu niteliginde değildir. Munro'nunda ifade ettigi gibi, Nintendo zaten bu konuda harika bir iş çıkarmıstır. Ve kendisi söyle devam eder;

"Bunun yerine biz arcade yarışını Need for Speed'e uygun olarak yeni ve eşsiz görsel efektlerle donattık. Oyun zengin ve derin olmakla birlikte; ayni zamanda hem tecrübeli, hemde yeni başlayan oyunculara hitap eden niteliktedir. Göreceğiniz şey Nitro'nun daha önce ki Need for Speed başlıklarına hiç benzemeyen bir oyun olmasıdır."

Oyunda özel detaylara cok az yer verilmekle birlikte oyuncularin Wii ve Ds oyunlari üzerine planlari hakkinda konusmak icin henüz çok erken.

NFS, 3  yeni oyunuyla geliyor!


Need for Speed : World Online, oyunculara Dünya'nın geri kalanıyla yarışma şansı vermektedir. Black Box ve Singapur'daki EA' nın online stüdyoları tarafından geliştirilmiştir. İlk olarak Asya'da çıkarılacak oyun, önümüzde ki kış ise Batı'daki dükkanlarda yerini alacaktır.

Munro röportajına şöyle devam ediyor "Bu bir şeyleri kanıtlamak üzerine yapılmış bir oyun değil, oyun pazarında hırslı olduğumuzu gösteren gercek bir plan, yeni bir yaşam formu. World Online oyunu Need for Speed tarihinde ilk defa fanlarına istedikleri en yetkili arabaları, parçaları, bölümleri ve oyun yöntemlerini verecektir."

KAYNAK
NFS, 3  yeni oyunuyla geliyor!
eurogamer.net

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 18.05.2024 17:47
Kalan Karakter: 300 Gönder
NFS, 3  yeni oyunuyla geliyor!
İlginizi Çekebilir