Night of the Animated Dead hakkında yeni detaylar paylaşıldı

Murathan Özlü 4.08.2021 - 11:07
Night of the Animated Dead animasyonu için fazla beklememiz gerekmeyecek.

Warner Bros çatısı altında geliştirilen Night of the Animated Dead'in oyuncu kadrosu ve çıkış tarihi açıklandı ve kapak tasarımı yayınlandı. Warner Bros, 1968 tarihli Night of the Living Dead'in modern uyarlamasının gelecek ay dijital olarak yayınlancağını duyurdu.

Night of the Animated Dead

Film, 21 Eylül de önce dijital ortamda yayınlanacak. 5 Ekimden itibaren ise fiziksel olarak satılmaya başlanacak olan yapım DVD veya Blu-Ray formatında satın alınabilecek.

Night of The Animated Dead konusu ve ön sipariş tarihi

Warner Bros, Night of The Animated Dead'i " yıldızlar geçidi olan bir animasyon" ve " eşi benzeri görülmemiş bir sunum" şeklinde iddialı ifadelerle tanıtıyor.  Basın bildirisinde filmin konusu şöyle özetlendi;

" Kızkardeşler Barbara ve Johnny babalarının Pennsylvania'nın uzak bir köşesindeki mezarını ziyaret etmey gittiklerinde etraflarının zombiyle çevirilmesiyle gece başlar ve olaylar ikilinin terk edilmiş bir çiftlik evinde mahsur kalmış motorsiklet sürücüsü Ben ve diğer 4 kişiyle hayatta kalma mücadelesi vermeleriyle gelişir"

Night of The Animated Dead'in  seslendirme kadrosunda, Harry Cooper karakteri için Josh Duhamel (Jupiter's Legacy, Transformers), Ben karakteri için Dulé Hill (The West Wing, Psych), Barbara için Katharine Isabelle (Ginger Snaps) Sheriff McClelland karakteri için Will Sasso (MadTV) gibi bir çok ünlü isim yer alacak. Dizinin ön siparişleri 10 Ağustos tarihinde başlayacak.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 08:32
Kalan Karakter: 300 Gönder
Night of the Animated Dead hakkında yeni detaylar paylaşıldı
İlginizi Çekebilir