Night Trap'in yapımcısı, oyunu Switch'e portlamak istiyor

Mehmet Atilla Turan 16.08.2017 - 16:03
Evet, daha fazla FMV oyununa kesinlikle ihtiyacımızın olduğunun kanıtı.
1990'larda farklı bir dönem açmak isteyen VCR oyunları, şüphesiz kısa bir dönemliğine popülerdi. Aralarında yarış oyunlarının da bulunduğu VCR sekmesinin en önemlilerinden biri elbette Night Trap'di. Sega CD, Sega 32x ve Panasonic 3DO platformlarında çıkışına yapan konsol, şu ana kadar seçilmiş en düşük puanlı yapımlardan biri.

Tabii, beklenmedik bir şekilde yapımcı, durduk yere Night Trap'in Remastered versiyonunu piyasaya sürmek istedi. Oyunun 90'larda yerin dirmesi yetmiyormuş gibi, adına yapılan 25. yıl versiyonu ise şu an Playstation 4 için satışta. PC'ye de yarın çıkacak olan yapım, tam olarak rezillik sayılmaz, fakat oyunun neden tekrar yayınlanması halen kafaları karıştırırken beklenmedik bir olay daha ortaya çıktı. Oyunun yapımcısı Screaming Villains, fiziksel kopya olarak oyunu Switch'e getirmeyi planladığını Twitter'da yayınladı.

Night Trap'in yapımcısı, oyunu Switch'e portlamak istiyor
İki gün sonra Nintendo'dan ne yazık ki "Hayır." cevabını alan Screaming Villains'den Tyler Rodriguez, denediğini belirtti. Bizce tanışabilir konsolda FMV veya VCR oyunları oynamak bir hayli keyifli olurdu. Büyük bir fırsatı kaçırdın Nintendo...
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 15:49
Kalan Karakter: 300 Gönder
agg1401
agg1401 17.08.2017 22:42
Kızmayın ama Super Nintendo Entertainment System'de buna benzer oyunlarda ne kadar rezil durduğunu gördük. O yüzden hayır dediler.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Night Trap'in yapımcısı, oyunu Switch'e portlamak istiyor
İlginizi Çekebilir