Nights into Dreams HD olarak mı geliyor?

Ege Erkek 3.07.2012 - 22:01
İlgi çeker mi dersiniz?

1996 yılında Sega tarafından piyasaya sürülen Nights into Dreams şimdi de HD olarak bir kez daha mı bizlerle olacak? Son zamanlarda Sega’nın yapmış olduğu bir takım "Twitter" faaliyetleri, Sega’nın eski oyunlarına bir özlem oluşturmuş durumda. Bu durumun farkında olan Sega, ufak çaplı bir duyuru yaptı ve "Facebook" sayfasında, haberimizde girdiğimiz fotoğrafı bizlerle paylaştı. Fotoğrafı incelediğimizde bir tarafı metal kaplı bir alan, diğer tarafı da çöl kaplı bir alan gözükmekte ve gökyüzü ise parlamakta.
 
Sega’nın aynı yıl çıkarttığı Nights: Journey of Dreams’in devamı olan yapım, 2008 yılında Japonya’da PlayStation 2 için piyasaya sürülmüştü. Şimdi neden HD olarak PlayStation 3’e gelmesin soruları Sega’ya yöneltiliyor ve Sega ise şu an için pek bir bilgi vermese de, bunun sinyallerini çoktan vermiş durumda. Bunun örneği olarak PlayStation'ın efsanevi oyunlarından biri olan Jet Set Radio, Xbox 360, PlayStation 3 ve PC için bu yaz raflarda olacak.

Nights into Dreams'de toplam 5 ana karakter bulunuyor: Claris Sinclair, Elliot Edwards, Nights, Reala ve Wizeman the Wicked. Yapımın konusu ise fantastik, ayrıca oynanış şekli de level sistemine dayalı ve boss dövüşlerine bağlı bir sistem. 
 
Oyun hakkında bilgi verdik; peki sizce bu oyun HD olarak gelirse ilgi çeker mi?

Sega'nın resmi Facebook sayfasına ulaşmak için aşağıda bulunan linke tıklamanız yeterli.

https://www.facebook.com/Sega

 

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2024 01:38
Kalan Karakter: 300 Gönder
Nights into Dreams HD olarak mı geliyor?
İlginizi Çekebilir