Nine to Five taktiksel FPS oyununun beta süreci başlıyor

Alparslan Gürlek 11.02.2021 - 13:13
Temelde 3v3v3 şeklinde üçer kişilik üç takımın karşılıklı savaştığı taktiksel FPS oyunu Nine to Five, Steam üzerinde açık beta sürecine giriyor. Kayıtlar başladı bile.

Yapısıyla oldukça ilgi çekici görünen ve bu sefer iki takımın değil, üç takımın aynı arenada savaştığı Nine to Five için açık beta kayıt süreci başladı. Steam üzerinden kayıt yaptıran oyuncular geliştiricinin onayı dahilinde girip beta sürecinde oyunu deneyebilecekler. Standart FPS oyunlarından ufak detaylarla sıyrılmayı başaran oyun için ben de kayıt olmuş durumdayım ve açıkçası oldukça meraklı bir şekilde oyunun neye benzediğini görmeyi bekliyorum.

Nine to Five açık beta kayıtlarını Steam üzerinden alıyor

Oyunun konusu yakın bir gelecekte ellerini kirletmekten çekinmeyen şirketler tarafından yönetilen bir dünyada geçiyor. Bu şirketler işler yolunda gitmediğinde devreye paralı askerleri sokup düzeni sağlamaya çalışıyor. Geliştirici şirket Redhill Games 2018'de eski Remedy CEO'su Matias Myllyrinne tarafından kuruldu. Bu hafta sonu yapılacak açık beta için yayınlanan eğlenceli fragmanı da hemen alt tarafa bırakıyorum. İyi seyirler.

Five to Nine 3v3v3 savaşları, değişen hedefleri olan üç turlu mücaleleri ve takım çalışmasına odaklanan oynanışıyla diğer taktik nişancıların arasından sıyrılmayı hedefliyor. Oyun ilk kez 2019 Game Awards sırasında duyurulmuştu. Bu hafta sonu boyunca açık betada olacak ve oyuncular tarafından denenmeyi bekleyecek. Eğer siz de ilgilenirseniz Steam sayfasına giderek kayıt olabilirsiniz.

Geçen yaz başlayan alfa testlerinden başarıyla çıkan Nine to Five, bu hafta sonu herhangi bir başlangıç paketi almanıza gerek duymadan açık betada olacak. Aynı zamanda Redhill, beta sürecine başvuran herkesin dahil olacağını doğruladı. Yani kayıt olduğunuz takdirde bu hafta sonu oyunu deneme şansına sahip olacaksınız.

Nine to Five taktiksel FPS oyununun beta süreci başlıyor

Nine to Five için en ilgi çekici kısım belki de 3v3v3 şeklindeki yapısı. Günümüz taktiksel FPS oyunlarından alışık olduğumuz 5v5 iki takım şeklindeki "bombayı imha et, rehineyi kurtar" tarzındaki oyun modlarına yeni bir soluk getireceğini düşündüğüm bu daha küçük takımlar, oyun zevkini artıracaktır. Aynı zamanda takım oyununu bir nebze daha kolaylaştırıp, farklı potansiyellerin önünü açabileceğini düşünüyorum. Grafikleri de buradan bakınca hiç fena görünmüyor. Üç aşamalı karşılaşmalarıyla oyunu denemek için sabırsızlanıyorum. Peki sizin bu oyun hakkındaki görüşleriniz neler? Fikirlerinizi yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 18:06
Kalan Karakter: 300 Gönder
Nine to Five taktiksel FPS oyununun beta süreci başlıyor
İlginizi Çekebilir