Nintendo Direct Haziran sonunda gelebilir

Talha Ramazan Yüzmeç 13.06.2022 - 19:54
Sony Santa Monica yazarı Alanah Pearce, yakın tarihli bir twitch yayını sırasında Nintendo Direct hakkında açıklamalarda bulundu.

Sony Santa Monica yazarı ve eski oyun gazetecisi Alanah Pearce, Xbox ve Bethesda Showcase'e tepki gösterdiği yakın tarihli bir Twitch yayını sırasında bir sonraki Nintendo Direct'in 29 Haziran'da geleceğini belirtti. Bir izleyici Alanah Pearce'a bir Nintendo Direct'in duyurulup duyurulmadığını sorduğunda Pearce "Hayır, ancak 29'unda bir Nintendo Direct çıkacağına inanıyorum." dedi.

Nintendo Direct ay sonu Nintendo Direct sunumu yapabilir

Ayrıca "Bunun açıklanıp açıklanmadığını bilmiyorum. İlk burada duydunuz. Kontrol edeyim." diye ekledi. Pearce daha sonra notlarını kontrol ederek şunları söyledi: “Yazdım… 29, evet. 29 Haziran Nintendo Direct." açıklamasını "Teknik olarak bir sızıntı değil çünkü Nintendo bana söylemedi, ben de bu çağrıyı böyle yapıyorum. Ama aynı zamanda içindeki hiçbir şeyi sızdırmıyorum, bu durum bence hoş değil.” diyerek sözlerini sonlandırdı. Pearce'in yorumları Nintendo’nun bu ay içinde bir Direct planladığıyla uyuşuyor.

Son olarak, Nintendo Direct duyurusu Şubat 2022'de yapıldı ve yılın ilk yarısında piyasaya sürülecek oyunlara odaklanıldı. Bu sunum sırasında Nintendo, Mario Strikers: Battle League, Nintendo Switch Sports, Xenoblade Chronicles 3 ve Fire Emblem Warriors: Three Hopes'u ortaya çıkardı.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 10:15
Kalan Karakter: 300 Gönder
Nintendo Direct Haziran sonunda gelebilir
İlginizi Çekebilir