Nintendo E3 sunumunda yapılan tüm duyurular

Ersin Kılıç 16.06.2021 - 02:47
Nintendo E3 2021 sunumunda beklenen bazı duyurulara imza atmasa da sürprizlere ve doyurucu bir içeriğe yer verdi diyebiliriz.

Nintendo E3 2021 sunumu geçtiğimiz saatlerde düzenlendi. Bu sunumdan bazı öne çıkan haberleri sizlerle paylaşmaya çalıştık ama tabi ki çok daha fazlasına da imza atıldı. Firma bazı yönlerden beklenen duyurulara imza atmasa da sunum sırasında hiç beklenmedik sürprizlere ve doyurucu bir içeriğe yer verdi diyebiliriz. Şimdi gelin hep birlikte sunumda duyurulan içeriklere göz atalım.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2, 2022 yılında geliyor

Sunumun merakla beklenen videolarından birisi tabi ki The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 oyununa aitti. Nintendo'nun 2 ibaresinden ziyade The Legend of Zelda: Breath of the Wild oyununun devamı olarak lanse ettiği oyunun 2022 yılı için hedeflendiği açıklandı. Hyrule'un parsel parsel gök yüzüne sürüklendiği oynanış videosunda birçok farklı dinamiğe de yer verildi. Bu videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

Metroid Dread yaklaşık 20 yılın ardından ortaya çıktı

Metroid serisinin hayranları eminim bu ismi duymuştur çünkü Metroid Dread yaklaşık 20 yılın ardından bu sunumda ortaya çıktı. 2000'li yılların başında ilk olarak adı geçmeye başlayan ve 2005 yılında yapım aşamasında olduğu açıklanan Metroid Dread, aradan geçen bunca yılın sonunda sürpriz bir duyuru ile kendini göstermiş oldu. Serinin özüne sadık olarak 2D geliştirilen oyunun duyuru fragmanı şu şekilde;

Fatal Frame: Maiden of Black Water PC ve konsollar için geliyor

2014 yılında Nintendo Wii U konsoluna çıkan Fatal Frame: Maiden of Black Water oyunu için yeni bir duyuru geldi ve oyunun bu sene sonunda tekrardan piyasaya sürüleceği açıklandı. Aslında duyuru ilk olarak Nintendo'nun düzenlemiş olduğu E3 2021 sunumunda geldi. Sunumda tekrardan gün yüzüne çıkan oyunun sadece Nintendo Switch için yeniden ele alındığını düşünmüştük. Fakat sunumun ardından oyunun PC ile birlikte diğer tüm konsollara geleceği de açıklandı.

Shin Megami Tensei V oynanış videosu yayınlandı

Shin Megami Tensei V, aradan geçen uzun bir sürenin ardından nihayet tekrar ortaya çıktı. Firmanın E3 sunumunda serinin Nintendo Switch için çıkacak yeni oyununa ait bir oynanış videosu yayınlandığı gibi çıkış tarihi konusunda da açıklama yapıldı. Konsola özel olan Shin Megami Tensei V yapılan açıklamaya göre 11 Kasım'da rafları süsleyecek.

Kazuya Mishima, Super Smash Bros Ultimate'e geliyor

Tekken serisinden aşina olduğumuz Kazuya Mishima, Super Smash Bros Ultimate için duyuruldu. Eğlenceli bir video ile karşımıza çıkan karakterin zaten bilinen hareketlerinin oyuna çok güzel bir şekilde adapte edildiğini de gördük. Karakter 28 Haziran itibari ile oyun için indirilebilecek.

Mario Party Superstar, 29 Ekim'de geliyor

Bir önceki oyunun çok daha gelişmiş ve yeni oyunlar eklenmiş sürümü gibi gözüken Mario Party Superstar duyuruldu ve çıkış tarihi 29 Ekim olarak açıklandı.

Legend of Zelda Game Watch özel sürümü duyuruldu

Serinin 35. yılına özel olarak duyurulan bu Game Watch modeli içerisinde dört oyun bulunacak ve 12 Kasım 20211'de piyasaya çıkacak. İçerisinde The Legend of Zelda and Zelda II: The Adventure of Link NES sürümü ve The Legend of Zelda: Link's Awakening Gameboy sürümü olacağı gibi Zelda temalı bir saat kadranı da bulunacakmış.

WarioWare: Get It Together! duyuruldu

Daha önce WarioWare oyunlarını oynadıysanız serinin ne kadar eğlenceli dinamiklere sahip olduğunu da biliyorsunuzdur. O nedenle bu duyuruya bir hayli sevindiğimizi belirtmem gerekiyor. Co-op olarak oynanabilen ve içerisinde birçok oyun barındıran WarioWare: Get It Together! 10 Eylül'de çıkacak.

Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp duyuruldu

Advance Wars hayranları için büyük bir duyuru geldi ve serinin ilk iki oyununu bir arada barındıracak Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp sürümü duyuruldu. Taktiksel savaş sistemi ile türün en iyi örneklerinden biri olan serinin bu özel sürümü 3 Aralık 2021'de çıkacak.

Mario + Rabbids Sparks of Hope oynanış videosu yayınlandı

Ubisoft sunumunda duyurulan ve öncesinde sızıntılar ile karşımıza çıkan Mario + Rabbids Sparks of Hope için bir oynanış videosu yayınlandı. İlk oyunun devamı olan ve oynanış anlamında da izinden giden yapım 2022 yılında çıkacak.

Life is Strange oyunları Switch'e geliyor

Life is Strange: True Colors ve Life Is Strange Remastered Collection oyunları Nintendo Switch için duyuruldu. 10 Eylül 2021'de çıkacak.

Marvel's Guardians of the Galaxy, Switch için geliyor

Square Enix sunumunun ağır toplarından biri olan Marvel's Guardians of the Galaxy oyunu Nintendo Switch için duyuruldu. Fakat oyunun sadece bulut tabanlı oynanabileceği açıklandı. Yani sadece destekleyen ülkelerdeki oyuncular bu deneyimi Switch üzerinden yapabilecekler.

Mario Golf: Super Rush videosu ve bedava içerikleri duyuruldu

Çıkış tarihine çok kısa bir süre kalan Mario Golf: Super Rush için yeni bir video yayınlandı. 24 Haziran'da çıkacak oyuna bedava içerik çıkacak ve oyuna yeni karakterler ve golf sahaları ekleyecek.

Dragon Ball Z: Kakarot, Switch için duyuruldu

Daha önce diğer konsollara da çıkan Dragon Ball Z: Kakarot, Nintendo Switch platformuna da geliyor. A New Power Awakens Parts 1 ve Part 2 içeriklerine de sahip olan Switch sürümü 24 Eylül 2021tarihinde çıkacak.

Super Monkey Ball: Banana Mania duyuruldu

Daha önce çıkan üç Monkey Ball oyununu içerisinde barındıran Super Monkey Ball: Banana Mania sürümü 5 Ekim 2021'de çıkacak.

Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin videosu yayınlandı

Fuarda en çok gördüğümüz oyunlardan biri olan Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin için yeni bir video yayınlandı. Oyunun 9 Temmuz'da çıkacağını hatırlatalım.

Danganronpa Decadence Collects duyuruldu

Görsel roman türündeki oyunların en başarılı örneklerinden biri olan serinin dört oyunu Danganronpa Decadence Collects paketinde bir araya geliyor. Paket içerisindeki oyunlar şu şekilde olacak; Danganronpa: Trigger Happy Havoc Anniversary Edition, Danganronpa 2: Goodbye Despair Anniversary Edition and Danganronpa V3: Killing Harmony Anniversary Edition ve Danganronpa S: Ultimate Summer Camp.

Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2, Switch için duyuruldu

Son dönemin başarılı spor oyunlarından biri olan Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 sürümü Switch için duyuruldu. 25 Haziran'da çıkıyor.

Doom Eternal - The Ancient Gods - Part One Switch için çıktı

Daha önce diğer platformlarda çıkan Doom Eternal - The Ancient Gods - Part One hikaye genişleme paketi an itibari ile Switch için indirilebilir oldu.

Diğer duyurular

  • 32 oyuncu destekleyen ve cross platform olacağı açıklanan Worms Rumble Wriggles, Switch sürümü 23 Haziran'da çıkıyor
  • Co-op oynanışa sahip olan Strange Brigade, Switch için çıktı
  • Just Dance 2022, 4 Kasım'da diğer platformlar ile birlikte Nintendo Switch'e de geliyor
  • Cruis'n Blast Speeds, sonbahar aylarında Switch için çıkacak.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 07:09
Kalan Karakter: 300 Gönder
Nintendo E3 sunumunda yapılan tüm duyurular
İlginizi Çekebilir