Nintendo ile 3. boyuta İstinye Park’ta geçin!

Merlinin Kazanı 28.02.2011 - 12:06
Beklenen oyun konsolunu ilk siz deneyin!
Nintendo’nun gözlüksüz 3D oyun oynama imkanı sunan ve merakla beklenen el konsolu Nintendo 3DS, 25 Mart 2011’de Türkiye’de Avrupa ile aynı anda satışa çıkıyor. Nintendo, ürün satışa çıkmadan önce Nintendo 3DS ve oyunlarını denemek isteyenleri İstinye Park’a davet ediyor.

9 Mart 2011 tarihinde İstinye Park’ta kurulacak etkinlik alanında Nintendo’nun devrim yaratan yeni el konsolu 3DS’ler yer alacak. Katılımcılar, Nintendo’nun 3DS ile beraber taşınabilir olarak sunduğu gözlüksüz 3 boyut farkını, satışa çıkmadan önce deneyebilecek. Tüm gün sürecek etkinlikte, Nintendo 3DS alanını ziyaret edenler, gözlüksüz 3 boyut teknolojisini birebir tecrübe etme fırsatını yakalayacak. Bu benzersiz teknoloji, hiçbir gözlüğe ihtiyaç duyulmadan 3 boyut keyfini yaşamanızı sağlıyor. Ayrıca bu el konsolunu ve oyunlarını deneyenler sürpriz hediyeler kazanma şansını da yakalacak.

Nintendo ile 3. boyuta İstinye Park’ta geçin!
Bütün ziyaretçilere açık olan etkinlikte konsolun hem çıkış oyunları hem de önümüzdeki dönemde çıkacak olan bir çok oyunun demoları yer alacak.

Gözlüksüz 3D oyun oynama zevkini tatmak ve Nintendo 3DS’in devrimsel özelliklerini kendi gözleriniz ile görmek için 9 Mart’ta İstinye Park’taki etkinliği kaçırmayın!

-Basın Bülteni
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.05.2024 22:28
Kalan Karakter: 300 Gönder
Nintendo ile 3. boyuta İstinye Park’ta geçin!
İlginizi Çekebilir