Nintendo Remake oyun için Bandai Namco ile anlaştı

Atıf Doğan Özcan 14.04.2022 - 17:10
Nintendo Remake olarak yapılacak oyun için Bandai Namco ile sözleşme imzaladı. Yapılacak bu oyun hakkında bilgi ise henüz yok.

Yakın zamanda Bandai Namco’nun web sitesinde Nintendo ile işbirliği içinde bir 3D aksiyon oyununun yeniden düzenlenmesi veya yapımı ile alakalı birkaç iş listesi yayınlanmıştır. Nintendo Remake oyun konusunda ise çok fazla bilgi vermiyor.

Nintendo Remake oyun için Bandai Namco ile anlaştı

Nintendo Remake oyun için Bandai Namco ile anlaştı

İlk gönderi, Nintendo tarafından sözleşmeli olarak bir 3D aksiyon oyunun yapılacağını açıkça belirten bir planlayıcı içindi. Daha sonra benzer bir içerik daha Bandai Namco’nun görsel bir sanatçı arayışıyla alakalı bir sayfada ilan vermesiyle gündeme geldi. Nihai liste için, 3D olarak hazırlanan arka planların HD olarak yeniden düzenlenmesi üzerinde çalışacak olan personelin gerekli olduğu ve bir remaster/remake proje için arandığı ilgili ilanın içerisinde görüyoruz. 

Bandai Namco ve Nintendo yıllarca yakın bir ilişki içerisinde oldular. En önelisi de daha önce isi firma Super Smash Bros. For Wii U/3DS ve Super Smash Bros. UItimate için bir araya gelmişti. Şirketin ayrıca Mario Kart 8 ve ARMS içinde katkıları olmuştu. Son olarak Bandai Namco, Pokken Tournament ve New Pokemon Snab’i geliştirdi.

Anlaşılan porje basit bir yeniden düzenleme ise, oyun görsellerinin çekildiğini ve belki de birkaç ekstra özelliğini de görebiliriz. Ama anlaşma yeniden yapım üzerineyse şayet o zaman daha kapsamlı bir revize gelecek demektir. Elimizde ki bilgiler çok kısıtlı olduğu iin Bandai Namco ve Nintendo ortaklaşa hangi 3D aksiyon oyununun remaster / remake üzerinde çalışacaklarını tahmin etmek çok zor.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 20:33
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.04.2022 18:57
Splatterhouse gelsin de delirelim
Kalan Karakter: 300 Gönder
Nintendo Remake oyun için Bandai Namco ile anlaştı
İlginizi Çekebilir