Nintendo Switch bugün yaptığı duyuru ile 10 milyon sattığını duyurdu

Hakan Hervenik 12.12.2017 - 16:51
Nintendo Switch'ten bir başarı daha

Nintendo Switch için 2017 yılı çok güzel geçti. Mart ayında raflarda yerini alan konsol, o kadar yoğun bir ilgi gördü ki sekiz ayda 10 milyon satmayı başardı. Bugün yapılan duyuruda belirtilene göre Eylül ayı sonunda 7.86 milyon satan konsol, Black Friday ve Cyber Monday'in de yardımıyla bugünden itibaren 10 milyon satmayı başardı. Bildiğiniz üzere Black Friday'in de en çok satan konsolu Nintendo Switch olmuştu. 

Nintendo Switch 10 Milyon sattı

Nintendo of America başkanı Reggie Fils-Aime, yaptığı açıklamada: " İnsanların oturma odalarında, uçak veya metro yolculuğunda gördüğünüz gibi dünya çağında tüm kullanıcılar Nintendo Switch ile dilediği yerde dilediği zamanda oynamaya devam ediyor. Biz de hayranlarımızdan almaya devam ettiğimiz geri dönüşler ile kendimizi ve konsolumuzu geliştirmeye devam ediyoruz." dedi.

Konsola özel oyunları ile eski ve yeni oyunculara hitap etmeyi başaran Nintendo Switch, geçtiğimiz ay TIME tarafından yılın icadı seçilmişti. Yoluna emin adımlarla devam eden Nintendo Switch için gelecek gayet parlak. Hatta analizcilere göre, eğer yeni Pokemon oyunu Switch'e 2018 içerisinde gelirse önümüzdeki yılı da domine eden konsol olacak. Bekleyip göreceğiz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 16:47
Kalan Karakter: 300 Gönder
Nintendo Switch 10 Milyon satmayı başardı
İlginizi Çekebilir