Nintendo Switch 2 için dikkat çeken iş ilanı

Tunay Şahin 26.04.2023 - 15:34
Nintendo Switch 2'nin yolda olduğuna dair ilk gerçek kanıt, birinin "diğer Nintendo platformlarında" çalışması için bir iş ilanında ortaya çıktı.

En çok satan oyun konsollarından biri olan Nintendo Switch, geriye uyumluluk özelliği ile çıkmadığında kullanıcıları üzmüştü. Görülen o ki, Nintendo bir sonraki nesil ya da yeni versiyonda bunu düzenleyecek hamle yapıyor.

Nintendo Switch 2 için Fransa'da eleman aranıyor

Nintendo konsollarının her biri bir önceki nesil ile uyumluluk sağlamıştır. Wii U, Wii oyunlarını oynatabilirken, Wii de GameCube ile uyumluluk içinde çalışıyordu. Ancak bu durum Switch'de gerçekleşmedi. Firmanın Nintendo Swtich 2 çalışmaları devam ederken, söylentiler de sürekli olarak çıkıyor.

Nintendo Switch 2'nin önümüzdeki bir veya iki yıl içinde gelmesi gerektiğini hepimiz biliyoruz, ancak Nintendo dışında hiç kimsenin tam olarak ne zaman görüneceği veya nasıl bir şekil alacağı hakkında bir fikri yok.

Firmadan resmi olarak bir açıklama gelmese de Fransa'daki bir iş tanımı, yeni nesil bir formatta çalışmayı açıkça tanımlıyor gibi görünüyor. Paris'te bulunan NERD'de (Nintendo Avrupa Araştırma ve Geliştirme) çalışması için aranan kişinin iş tanımı, Switch'in ötesindeki 'diğer Nintendo platformlarına' özel olarak atıfta bulunuyor ve yeni konsol üzerinde çalışacak biri gibi görünüyor.

Yine aynı açıklama içinde bulunan cross-platform desteği üzerinde çalışabilecek bir mühendis aradıkları da açıkça ifade ediliyor. Bu da ya Nintendo Switch 2'nin ya da bir sonraki konsolun hali hazırda var olan yeni versiyonu çıkarsa geriye uyumluluk göstereceği anlamına geliyor.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 21:29
Kalan Karakter: 300 Gönder
utrasah
utrasah 27.04.2023 00:12
switch 2 de geri uyumluluk olursa daha iyi olur.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2023 19:44
İşlemciyi lütfen ama falan yapsın.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Nintendo Switch 2 için dikkat çeken iş ilanı
İlginizi Çekebilir