Nintendo Switch satışları oldukça iyi gidiyor

Furkan Güler 22.11.2017 - 16:05
Nintendo durumdan son derece memnun durumda.

Nintendo firmasının yeni nesil konsolu olan Nintendo Switch, The Legend of Zelda: Breath of the Wild ve Super Mario Odyssey ile birlikte oldukça ön plana çıkan bir cihaz haline geldi. Daha bir sene dolmadan oldukça iyi satış rakamlarına ulaşan Nintendo Switch, yabancı basının önde gelen mecralarından TIME dergisi, yeni konsolu 2017'nin en iyi icatları arasında göstermişti. Şimdi ise tüm bunların üzerine bir de Black Friday eklenince Nintendo Switch satışları tabiri caiz ise patlama etkisi oluşturdu. Analistler zaten Nintendo Switch'in Black Friday döneminde oldukça fazla satacağını ön görüyordu.

Nintendo Switch satışları patlama yaptı

Üretim sıkıntısını bir şekilde çözen Nintendo, Switch üzerinden kasalarını doldurmuş durumda. Özellikle Super Mario Odyssey ile birlikte satış grafiğini yükselten konsol, Kuzey Amerika bölgesinde aldığı indirimlerden dolayı şu anda oyuncu akınına uğradı. Duyurulan oyunlar sayesinde heyecan trenine atlayıp konsolu satın alan oyuncuların da sayısı oldukça fazla durumda. Yeni Metroid ve Pokemon RYO'su sayesinde ise 2018 yılında Nintendo Switch'in daha da fazla satacağı ön görülüyor.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 03:26
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.11.2017 16:57
ben karşıyım abi nintendoya türkiyede yaygın olmadığı gibi mobil oyunlarına bile destek vermiyor.. pokemon go hala çıkmadı tüm ülkelere çıktı bize yok
Kalan Karakter: 300 Gönder
Nintendo Switch en karlı dönemini geçiriyor
İlginizi Çekebilir