Nintendo Switch Pro 15 Haziran'da tanıtılabilir

Ersin Kılıç 3.06.2021 - 11:14
Nintendo E3 2021 fuarı için 15 Haziran'da bir sunum düzenleyeceklerini duyurdu. Bu sunumda muhtemelen Nintendo Switch Pro duyurulacak.

Nintendo Swicth Pro modeli muhtemelen 15 Haziran'da duyurulacak. Çünkü oyun sektörünün en önemli firmalarından biri olan Nintendo yaptığı açıklama ile E3 fuarında özel bir sunuma imza atacaklarını duyurdu. Firmanın belli aralıklar ile karşımıza çıkan Nintendo Direct sunumu bu sefer E3 2021 fuarına özel olarak yayınlanacak. Yine fuar zamanı firmanın çeşitli duyurulara da imza attığı Nintendo Treehouse etkinliklerine de yer verilecek.

Nintendo Switch Pro 15 Haziran'da tanıtılabilir

Nintendo'nun E3 fuarı sırasında yapacağı bu sunum firmanın sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayınlanacak. 15 Haziran'da yapılacak bu sunumun Türkiye saati ile 19:00'a denk geldiğini de hatırlatalım. Sunumun yaklaşık 40 dakika sürmesi ve Nintendo Switch Pro dışında firmanın bu yıl çıkacak oyunlarına odaklanması bekleniyor.

Nintendo Direct sunumu dışında fuar dönemi boyunca Nintendo Treehouse etkinliklerine de yer verilecek. Bildiğiniz gibi Covid-19 salgını sebebiyle E3 fuarı iki yıldır sadece dijital olarak düzenleniyor. Daha önceki yıllarda Nintendo, Treehouse adını verdiği özel bir alan ile fuar kısmında boy gösteriyordu. Bu özel alanın da kısacası dijitale taşınacağını söyleyebiliriz.

Nintendo Switch Pro 15 Haziran'da tanıtılabilir

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 12:25
Kalan Karakter: 300 Gönder
Nintendo Switch Pro 15 Haziran'da tanıtılabilir
İlginizi Çekebilir