Nintendo Switch ve oyunları Türkiye'de ne zaman çıkacak?

Ersin Kılıç 28.04.2018 - 11:45
Cdmedia CEO'su olan Spiros Giamas ile konunun detaylarını konuştuk

Nintendo Switch ve diğer ürünlerinin Türkiye'ye geleceği bir süredir konuşuluyordu ve geçtiğimiz günlerde bu konuda yapılan ilk açıklamaları görmüştük. İşte tüm bu gelişmelerden sonra Nintendo ürünlerini ülkemize getirecek Cdmedia firması, konu ile ilgili bir toplantı gerçekleştirdi. Bu toplantıda hem çıkış tarihi hem de fiyat konusunda bazı açıklamalar yapıldı ve Nintendo Labo gibi ürünlerin de ülkemizde satılacağı belirtildi. Biz de Cdmedia CEO'su olan Spiros Giamas ile konunun detaylarını konuştuk.

Nintendo Switch'in Türkiye fiyatı ne kadar olacak?

Yaptığımız bu söyleşide hem firma yetkililerinin daha önce yapmış oldukları duyuruları hem de Nintendo hayranlarının merak ettikleri birçok soruyu kendisine yönelttik. Nintendo'nun tam olarak ne zaman Türkiye azarına gireceğini, hangi ürünlerin ülkemizde ilk olarak satılacağını, teknik destek, müşteri hizmetleri detaylarını ve fiyatlarının nasıl olacağını Cdmedia CEO'su olan Spiros Giamas'a sorduk. Kendisi de tüm bu sorularımızı kısa ve net bir şekilde detaylandırdı. Aşağıdaki oynatıcıdan yapmış olduğumuz röportaja göz atabilir ve Nintendo ürünlerinin ülkemizde resmi olarak yer alması ile ilgili tüm detayları öğrenebilirsiniz.

Not: Video Türkçe altyazılıdır. Altyazıyı göremiyorsanız YouTube oynatıcısı üzerindeki altyazı butonuna basmanız gerekiyor.

Yorumlar 8
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 21:11
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2018 20:17
Önce Türkiyeye özel içerikler sağlasınlar örneğin Türkçe dil desteği gibi bize almamız için bir neden versinler.İlk Türkiye resmi çıkışında görmemiş gibi kapış kapış almadan önce isteklerimizi iyice anlatalım bir adım atarlarsa alalım yoksa bize bahane bulmasınlar satmadı diye.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2018 21:06
Nintendo nun resmi olarak Türkiye ye gelmesi iyi ama ilk çıktığında görmemiş gibi almamalıyız önce Türkçe dil desteği getersinler oyunlara yoksa işimiz zorlaşır. CD Media distribütör olarak yerelleştirme yetkisine sahip, yurt dışında da durum böyle diye biliyorum.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2018 16:12
İngilizcesini yidiğim.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2018 16:12
Üstad turkiyedeki kur düzeyini dikkate alarak fiyat belirlemelerini de söylersen sevinirim.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2018 13:09
Fiyatı yazsaydınız konuya süper olurmuş. Şahsen fiyatı duymak için o videoyu izleyecek potansiyel çoğu kişi de yok. (üşengeçlikten değil, fiyat konusunda beklentiyi düşürün dedikleri için)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Nintendo Switch'in Türkiye fiyatı, tarihi ve tüm detaylar!
İlginizi Çekebilir