Türk oyuncular Mayıs ayında Nitendo ürünlerine kavuşuyor

Ahmet Özçilingir 27.04.2018 - 13:30
Nitendo'nun ülkemize ne zaman geleceği merak konusu olmuştu

Nintendo'nun Türkiye'ye resmi olarak giriş yapacağını Nintendo Switch, artık resmi olarak ülkemizde de satılacak başlıklı haberimizde sizlere duyurmuştuk. Yunan menşeli distribütör firma CD Media Türkiye pazarına girdiklerini ve Nintendo ürünlerini, Türkiye'de resmi olarak satışa sunacaklarını belirmişti. Gelen bu haber, oyuncuları sevindirse de, Nintendo ürünlerinin ne zaman ülkemizde satışa sunulacağı da merak konusu olmuştu.

Nintendo Labo Mayıs ayı sonlarına doğru Türkiye'de satışa sunulacak

Görünen o ki oyuncuların, Nintendo ürünleriyle tanışmaları için, çok da fazla beklemeleri gerekmeyecek. Alınan bilgilere göre, Nintendo Labo, CD Media distribütörlüğü ile birlikte Mayıs ayı sonlarına doğru, Türk oyun severler ile buluşacak.

Teknik servis hizmeti de verilecek

CD Media, Nintendo ürünleri için aynı zamanda teknik servis hizmeti de sunacak. Bu teknik hizmet sadece garantili ürünler için değil, aynı zamanda garantisi geçen Nintendo ürünleri için de, tabii ücret karşılığı olarak verilecek. Dünya genelinde, Nintendo oyunlarında bir fiyat düşüşü yaşandığı zaman, bu fiyat indirimi Türkiye'ye de yansıyacak. CD Media'nın bu hamleleri ile Türk oyuncular Nintendo Switch ile ve Switch oyunları ile resmi olarak tanışmış olacak.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 22:51
Kalan Karakter: 300 Gönder
Nintendo ürünleri resmi olarak Mayıs ayı içinde Türkiye'de
İlginizi Çekebilir