Nioh , Game Pass için bir süre daha bekleyecek gibi görünüyor

Atıf Doğan Özcan 28.09.2022 - 16:35
Nioh Game Pass için uzunca bir süre daha bekleyecek gibi görünüyor. Team Ninja oyunlarının Game Pass’e gelmesini şimdilik düşünmüyor.

Team Ninja çıkacak olan son oyunlar Wo Long: Fallen Dynasty’i Game Pass’e çıktığı gün eklemek için uygun hale getirdi ama aynı şeyi diğer oyunları için düşünmüyorlar. Nioh Game Pass sırasında uzunca bir süre beklemede kalacak gibi hissediliyor.

Nioh Game Pass için şimdilik uzak bir ihtimal

Team Ninja, geçtiğimiz günlerde, Nioh isimli oyunlarının Xbox’ta görünme olasılığının pek olmadığını açıkladı. İlk Nioh oyunu 2017’de piyasaya sürüldü, hem o hem de 2020 yılında çıkan devam oyunu otoriteler tarafından en iyi aksiyon RPG olarak değerlendirildi. Soulsborne serisinden net olarak ilham alan oyun, tempolu dövüşü, ilginç Japon mitolojisi ve tarihi görselleri birleştirmeyi başardı. Üstelik, Batı samuraylarından birisi olan gerçek hayattaki tarihi figür William Adams’a bir göz kırpıyor.

Nioh , Game Pass için bir süre daha bekleyecek gibi görünüyor

Her iki Nioh oyunu oyuncular tarafından çok iyi karşılandı, ancak ne yazık ki Xbox sahipleri için  gelmedi sadece PlayStation ve PC oyuncularına sunuldu. Ancak Xbox’ta klasik bir Team Ninja deneyimi yaşamak isteyen oyuncular Wo Long: Fallen Dynasty ile bunu yapabilirler.  Team Ninja’nın  üzerinde çalıştığı iki oyundan birisi olan Wo Long geçtiğimiz Haziran ayında Xbox ve Bethesda Games Showcase’de duyurulmuştu. 

Nioh oyunlarından farklı olarak Wo Long: Fallen Dynasty, Xbox One ve Xbox Series X/S’de yayınlanacak. Hatta 2023 yılında çıktığı gibi Game Pass’e gelecek. Her ikiside Wo Long yapımcı ekibinde yer alan Nioh Direktörü Fumihiko Yasuda ve Bloodborne Yapımcısı Masaaki Yamagiwa ile yapılan bir söyleşide diğer Team Ninja oyunlarının Game Pass’e gelip gelmeyeceği soruldu. Fakat gelen cevap olumsuz oldu, Yasuda “Nioh’un Xbox platformlarında olma ihtimalinin gerçekten çok az olduğunu “ belirtti.


Wo Long: Fallen Dynasty, PC, PS4, PS5, Xbox One ve Xbox Series X/S için 2023'ün başlarında çıkacak. 

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 10:21
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.09.2022 08:25
Nioh kaybeder. :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
Nioh , Game Pass için bir süre daha bekleyecek gibi görünüyor
İlginizi Çekebilir