Nioh'un Defiant Honor DLC'si için yeni fragman yayınlandı

Hakan Hervenik 25.07.2017 - 13:17
Sadece fragman ile kalmayıp, bir sonraki DLC'nin de ismi açıklandı.
Team Ninja'nın başarılı oyunu Nioh, PlayStaion 4'ün en iyi oyunlarından biri olmayı başarmıştı. Dark Souls'a benzeyen oyun mekanikleri ama uzak doğu kültüründe geçiyor olması da çok büyük bir artıydı. Dün, Koei Tecmo'da yayınlanan yeni fragman ile oyuncular Defiant Honor'un oyun içi görüntülerine göz attı. Aynı zamanda bir sonraki DLC'nin adını da duyuran Team Ninja, oyunun üçüncü DLC'sinin adının "Genwa Enbu" olduğunu açıkladı.

Nioh'un Defiant Honor DLC'si için yeni fragman yayınlandı


Osaka kalesinde geçen DLC, içinde Toyotomi klanının üyesi Sanada Yukimura adındaki efsanevi savaşçıyı bulundurmakta. Bu sırada kahramanımız William bu bölgede Maria'yı çaresizce ararken, kendini Sanada Yukimura'nın düşmanı olduğu Tokugawa klanı ile yaptığı savaş arasında bulur.

Defiant Honor bir çok yeni zırh, silah, büyülü ekipmanlar, gardiyan ruhları ve daha fazlasını içermekte.Yeni başarımlar ve zorluk seviyeleri'de DLC ile oyuna eklenecek. PlayStation Store'da 10 Dolar'dan satılacak olan DLC, Season Pass sahipleri için ücretsiz olacak. Team Ninja, gelecek için Nioh oyuncularına daha çok hikaye tabanlı DLC getirecek gibi gözüküyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 07:03
Kalan Karakter: 300 Gönder
Nioh'un Defiant Honor DLC'si için yeni fragman yayınlandı
İlginizi Çekebilir