No Man's Sky oyununa çapraz platform desteği geliyor

Özgür Deveci 11.06.2020 - 10:06
Hello Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan No Man's Sky oyununa çapraz platform desteği geliyor. Detaylar haberimizde!

No Man's Sky, aldığı yeni güncellemeler ile gelişmeye devam ediyor. Geliştirici firma 11 Haziran'da yayınlayacağı güncellemeyle birlikte oyuna çapraz platform desteğinin geleceğini duyurdu. Böylece Xbox One, PlayStation 4, Steam, GOG, Windows 10 ve VR kullanıcıları oyunu artık birlikte oynayabilecek. Yayınlanacak güncellemeyle birlikte tüm platformlardan oyuncular yeni bir görev almak, ticaret yapmak veya evreni birlikte keşfetmek için Nexus'ta buluşabilecek.

Eurogamer tarafından yapılan habere göre No Man’s Sky, Game Pass lansmanı bir yana, son zamanlarda yapılan iyileştirmeler ve oyuna çok oyunculu modun eklenmesiyle birlikte oyuncu sayısında büyük bir artış yaşadı. Geliştirici firmada arkasına aldığı bu rüzgarla birlikte oyunun yeni güncellemesini duyurdu.

No Man's Sky oyununa çapraz platform desteği geliyor

No Man's Sky oyununa çapraz platform desteği geliyor

Hello Games yeni güncelleme ile ilgili " Yarından itibaren PC, PlayStation 4 ve Xbox One oyuncularının hep birlikte keşfedebilecekleri, yolculuk edebilecekleri, hayatta kalabilecekleri ve ticaret yapabileceklerini duyurmaktan heyecan duyuyoruz. Heyecan verici bir şekilde, No Man's Sky artık platformlar arası çok oyunculu oyunları destekleyen oldukça küçük bir oyun grubuna katılıyor. Bu güncelleme ve bunun altında yatan teknoloji ve sistemler için çok büyük çalışmalar yapıldı. Geleceğimize daha çok esneklik sunan ve oyuncuların platformlardan bağımsız olarak birlikte oynamalarına olanak tanıyan tamamen yeni bir ağ mimarisine geçtik. Bu arada, gelecek için irili ufaklı yeni içerik güncellemeleri üzerinde çalışmaya da devam ediyoruz. No Man's Sky'ın geniş kitlelere ulaşmasını sağlamak ve bu kitleleri bir araya getirmek uzun zamandır üzerinde çalıştığımız bir konuydu. Bu hususta en güzel ve en misafirperver oyun topluluklarından birine sahip olduğumuz için çok şanslıyız ve oyuncuların birlikte oynamalarına imkan sağlamak bizim için bir zevk. Asıl soru şu ki, hep kiminle oynamak istedin? Yolculuğumuz devam ediyor." ifadelerinde bulundu.

Oyuna gelecek bu güncelleme çapraz platform desteği haricinde birçok yeni özellik ve iyileştirme içeriyor. Oyunun yama notlarına buradan bakabilirsiniz. Son olarak oyunun Windows 10 ve Xbox One için 11 Haziran'da Xbox Game Pass'e geleceğini hatırlatalım.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 19:56
Kalan Karakter: 300 Gönder
No Man's Sky oyununa çapraz platform desteği geliyor
İlginizi Çekebilir