No More Heroes'un yapımcılarından Lollipop Chainsaw

Uğur Nayır 20.07.2011 - 15:47
Bu kız çok canlar yakacak!
Grasshopper Manufacture, yani No More Heroes'un arkasındaki stüdyonun yeni projesi ortaya çıktı. İsmi de Lollipop Chainsaw. Famitsu'nun son sayısında yer verilen oyunda, San Romero Lisesi'nden Juliet adındaki ponpon kızı yöneteceğiz. Düşmanlarımız ise zombiler.

Bir gün okulumuz saldırıya uğruyor ve Juliet de elektrikli testeresi ile yaşayan ölülere karşı mücadeleye giriyor. Lollipop Chainsaw cıvıl cıvıl ve renli bir ortama, karakterlere sahip. Famitsu'nun taramasında da bu belli oluyor. Juliet'in testeresinin üstü kalp desenleriyle dolu. Zombileri kestikçe rakiplerimizden pembe kan akacak. Bu tabii ki Japonya'daki sansüre takılmadan geçmek için de ilginç bir taktik. Oyun akrobatik stilde bir aksiyon sunacak.

No More Heroes'un yapımcılarından Lollipop Chainsaw
Projenin isminde Lollipop kelimesinin geçmesi ve liseli bir kızı yönetecek olmamız,  Lolita ve Pop kelimelerinden bir kelime oyunu yapıldığını gösterir gibi duruyor. Konusuyla ve içeriğiyle biraz Highschool of the Dead manga serisini çağrıştırıyor. No More Heroes'tan sonra yine eğlenceli bir oyun olarak gözüken Lollipop Chainsaw, X360 ve PS3 için piyasaya sürülecek. Çıkış tarihi ise belirsiz.
Yorumlar 11
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 20:17
Kalan Karakter: 300 Gönder
No More Heroes'un yapımcılarından Lollipop Chainsaw
İlginizi Çekebilir