Nongunz: Doppelganger Edition duyuruldu

Özgür Deveci 10.06.2020 - 10:04
Brainwash Gang tarafından geliştirilen ve Digerati tarafından yayınlanacak olan aksiyon tabanlı platform oyunu Nongunz: Doppelganger Edition Xbox One, PS4, Nintendo Switch ve PC için duyuruldu.

Nihilistik bir aksiyon platform oyunu oynamak ister misiniz? Cevabınız evetse doğru yerdesiniz. Sıfırdan oluşturulan Nongunz: Doppelganger Edition, bu yılın üçüncü çeyreğinde Xbox One, PS4, Nintendo Switch ve PC platformları için piyasaya çıkacak. Ancak oyunu denemek için bu kadar beklemek zorunda kalmayacaksınız! 16-22 Haziran tarihleri arasında oyunun demosu Steam sayfası üzerinden indirilebilecek. Demoya ek olarak oyunun bir de kapalı beta süreci olacak. Betaya katılmak isteyenler varsa buraya tıklayarak ilgili formu doldurabilirler.

Oyunun geliştiricisi Brainwash Gang, Nongunz hakkında “Doppelganger Edition, yerel işbirliği modu ve bir arena modu ile birlikte geliyor. Ayrıca, oyuncunun acısını büyük ölçüde azaltmak için bazı düşmanları da değiştirdik. Konsol oyuncularının bunu bir meydan okuma olarak algılayacağını umuyoruz, çünkü piyasada yenilmesi en zor oyunlardan biri olduğunu biliyoruz. Bununla birlikte, amacımız her zaman %100 adil bir oyun yapmaktı. Bu nedenle oyun hakkındaki bilgileri paylaşmak oyuncuların ellerinde.” ifadelerinde bulundu.

Nongunz: Doppelganger Edition duyuruldu

Her oyunda siyah beyaz mezarlıktan çıkıp sürekli değişen, insan iç organlarıyla bezenmiş kâbuslarla dolu gotik zindanlara gidersin. Nongunz uzun süren kombolar ve zorlukları aşmak karşılığında ödüller sunduğundan bu zorlayıcı rogue benzeri oyunda hayatta kalmak için becerinin yanında biraz tarz da gerekli... Hatta skorun, oyunun pasif kısmında ilerlemende büyük bir rol oynuyor. Bu kısımda, kayıp ruhlardan ve ölüm tarikatçılarından oluşan ekibini kuracaksın.

Nongunz'ın dünyası geliştikçe kimi mezarlığına yerleşecek olan dua eden tarikatçılar, kendini cezalandıran şehitler ve karamsar mezarcılar gibi özel karakterlerle tanışacaksın. Bu karakterler öldürme becerilerini geliştirmene veya mezarlığa yerleştirilen pasif oyundaki performansını arttırmana yardımcı olacak.

Oyunun temel özellikleri

• Hem becerilerini hem de zekânı sınayacak merhametsiz oynanış.

• Oyunun tamamı bir bulmacadan oluşuyor. Nongünz'ün nihilistik evreninin ardındaki gizemi açığa çıkar.

• Göze hitap eden, siyah beyaz piksellerden oluşturulmuş ortamlar ve karakterler.

• Onlarca farklı düşmanla dolu yüzlerce bölüm.

• Açılacak ve uzmanlaşılacak birçok silah, eşya ve ekipman.

• Var oluş, şiddet ve insanlıkla ilgili algını değiştirebilme potansiyeli.

• Doppelganger Sürümü için yeni! Yerel İşbirliği modunda ikilinizle güçlerinizi birleştirin.

• Doppelganger Sürümü için yeni! Arena modunda düşmanların sonsuzluğunu yaşayın.

Son olarak oyunun yayınlanan duyuru fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 10:02
Kalan Karakter: 300 Gönder
Nongunz: Doppelganger Edition duyuruldu
İlginizi Çekebilir