Nyko'dan Joy-Con'lar için şarj ünitesi geliyor

Furkan Güler 17.08.2017 - 14:00
Joy-Con'larınızı artık hızlı bir şekilde şarj edebilirsiniz.
Konsollar için kaliteli üçüncü parti kontrolcüler üreten firma Nyko, bu sefer elini Nintendo Switch tarafına atıyor. Şarj adaptörleri, çeşitli eklentiler veya konsol kullanımı özelleştiren ürün çözümleri ile oyuncuların dikkatini çeken Nyko, bu sefer Joy Con'lar için şarj ünitesi duyurdu. Duyurulan şarj ünitesi aynı anda dört adet Joy Con'u şarj edebilecek şekilde tasarlanmış.

Ürün için Nintendo'dan da lisans aldığını belirten Nyko, yeni şarj ünitesi sayesinde birçok oyuncunun derdide derman olabilir. Ürün şu anda Gamestop ve Amazon gibi büyük sitelerde satışta. Fiyat etiketinin ise 19.99 dolar olduğu belirtliyor. Daha öncesinde Xbox One, PlayStation 4 hatta PlayStation VR için güzel çözümler üreten Nyko, Joy Con'lar için böylesine güzel bir çözüm üretmesi oldukça hoş olmuş.

Nyko'dan Joy-Con'lar için şarj ünitesi geliyor
Ürünün üzerinde Joy Con'ların şarj değerini görmek için led ışıklar bulunuyor. Diğer bir yandan şarj ünitesinin aynı anda dört adet Joy Con'u şarj edebilmesi güzel bir detay olmuş. Her oyuncuya iki adet Joy Con lazım olduğunu düşünürsek, iki kişilik bir oyuncu grubunun sorununu Nyko'nun yeni ürünü kolaylıkla ortadan kaldıracaktır.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 09:57
Kalan Karakter: 300 Gönder
Nyko'dan Joy-Con'lar için şarj ünitesi geliyor
İlginizi Çekebilir