Obi-Wan Anakin ilişkisinde yeni bir bilgi ortaya çıktı

Murathan Özlü 10.05.2022 - 18:25
Obi-Wan'a özel Disney+ dizisi yaklaşırken, Obi-Wan Anakin ilişkisine farklı bir ışık tutabilecek bir bilgi ortaya çıktı, olayın merkezinde ise Padme var.

Sinemanın ikonik Usta-Çırak ilişkilerinden Obi-Wan Anakin ilişkisinde, merkezde Padme'nin olduğu ilginç bir bilgi ortaya çıktı.  Obi-Wan Kenobi dizisi yaklaşırken,  Mike Chen'in kaleminden çıkan yeni Star Wars romanı Brotherhood hikayeye yeni bir detay eklemiş. Kitaba göre,  Anakin'e jedi eğitimi veren Obi-Wan, Anakin ile Padme arasındaki duygusal çekimi daha ilk anda fark etmiş, fakat Jedi kurallarına karşı gelme pahasına Anakin'i bu konuda serbest bırakmış.

Obi-Wan Anakin ilişkisinde yeni katman

Anakin Padme ile evliliğini sır olarak sakladığını düşünürken aslında Obi-Wan tarafından izlenmiş. Obi-Wan, Jedi kurallarına ne kadar bağlı biri olsa da, kendi Padawanlık döneminde Satine Kryze'e karşı duyduğu hisleri ve gerekirse jedi topluluğundan ayrılmayı göze aldığını hatırlamış. Bu yüzden, kendi yaşayamadığı mutluluğu Anakin'in yaşamasına izin vermiş.

Obi-Wan Anakin ilişkisinde yeni bir bilgi ortaya çıktı
Obi-Wan'ın, filmler boyunca bir şeylerden şüphelendiği hissiyatı verilse de bu yeni detay, Anakin ve Obi-Wan'ın ilişkisine de yeni bir katman katıyor. Görünen o ki Obi-Wan, kardeşi olarak gördüğü Anakin'i duyduğu sevgiyi, bağlılık yemini ettiği Jedi koduna tercih etmiş ve Anakin-Padme evliliğine göz yummuş.

Yeni Obi-Wan dizisinden hemen önce yayınlanan romandaki bu bilginin, dizide herhangi bir karşılığı olacak mı, göreceğiz.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 12:09
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.05.2022 11:24
Netflix olsaydı, kesin eşcinsel olurlardı.
MK Okuru
MK Okuru 12.05.2022 15:58
11.24 dedin ve netflix izlemeye devam ettin :))
MK Okuru
MK Okuru 11.05.2022 17:46
Adamlar kadın başrol yaptı ve yanına 2.başrol olarak dümdüz bir zenci koydular. Netflix diye adını koymaya gerek yok,hepsi aynı. Bunda da aynısı olacak izle ve gör
Kalan Karakter: 300 Gönder
Obi-Wan Anakin ilişkisinde yeni bir bilgi ortaya çıktı
İlginizi Çekebilir