Ocak ayında Amazon Prime Türkiye'de neler var?

Ersin Kılıç 11.01.2021 - 14:18
Firma yaptığı açıklama ile Amazon Prime Video Türkiye’de yeni yılın ilk ayında yayına girecek Amazon Originals dizi ve filmlerini açıkladı.

Amazon Prime Video sistemi bildiğiniz gibi bir süre önce ülkemizde de kullanıma sunuldu. Sistemin açılmasının ardından biraz ağır da olsa içerikler de artmaya devam ediyor. Firma ülkemizdeki yayına girecek olan içeriklerin takvimini de açıklamaya başladı. Firmanın yaptığı açıklama ve Amazon Prime Türkiye'de Ocak ayında yayınlanacak olan içerikler şu şekilde;

Amazon prime Türkiye'de Ocak ayında neler yayınlanacak?

Amazon Prime Video Türkiye’nin Ocak ayı takvimi açıklandı. Ocak ayında Amazon Prime Video Türkiye’de gösterime girecek popüler yapımlar arasında “American Gods”ın 3. sezonu ve “Star Trek: Lower Deck” gibi dizilerin yanı sıra James May’in tek başına gerçekleştirdiği ikinci yapımı “James May: Oh Cook” ve hayatın farklı alanlarından dört ünlü ismin efsanevi gecesini ele alan “One Night in Miami” gibi popüler filmler de yer aldı. Amazon Prime Video Türkiye’de Ocak ayında Amazon Prime üyeleriyle buluşacak tüm yeni yapımlarda Türkçe altyazı seçeneği sunuluyor.

Amazon Prime Video Türkiye Ocak Ayı Takviminden Öne Çıkanlar;

American Gods – 11 Ocak

Mitolojinin eski tanrıları ve günümüzün yeni teknoloji tanrıları arasındaki önlenemez savaşın muhteşem hikayesinin işlendiği American Gods, 11 Ocak’ta Prime Video’ya üçüncü sezonu ile dönüş yapıyor. Ricky Whittle’ın canlandırdığı eski suçlu Shadow Moon karakteri, Ian McShane tarafından canlandırılan gizemli Mr. Wednesday tarafından göreve çağırıldığında, Nors mitolojisinin karizmatik ancak güvenilmez tanrısı Odin’in sadece bir tanrı değil, aynı zamanda Shadow’un babası olduğu ortaya çıkıyor. 

Ocak ayında Amazon Prime Türkiye'de neler var?

James May: Oh Cook – 15 Ocak

James May, tek başına üstlendiği ikinci yapımı ile Prime Video’ya dönüş yapıyor. Yeni formatıyla 15 Ocak’ta sadece Prime Video’da yayına girecek James May: Oh Cook, bir ev ekonomistinin mutfağında izleyicileri etkileyici Uzakdoğu, Akdeniz ve yerel barların etkileyici dünyasına götürüyor. Prime Video üyeleri, evlerinde günlük malzemelerle yapabilecekleri birçok tarifi bu programda bulabilecek.

Ocak ayında Amazon Prime Türkiye'de neler var?

One Night in Miami – 15 Ocak

15 Ocak’ta Prime Video’da yayına girecek yeni Amazon Original filmi One Night in Miami, 1964 yılında spor, müzik ve politikanın dört sembolünün, tarihin en büyük boks galibiyetlerinden birini kutlamak üzere bir araya geldiği geceyi anlatıyor. Miami Kongre Merkezi’nde ileride Muhammed Ali olarak tanınacak Cassius Clay’in dünya ağır siklet boks şampiyonu Sonny Liston’ı yenmesinin ardından, arkadaşları Malcolm X, Sam Cooke ve Jim Brown ile geçirdiği gece, 40 yıl sonra hala yankı uyandırmaya devam ediyor.

Ocak ayında Amazon Prime Türkiye'de neler var?

Star Trek: Lower Decks – 22 Ocak

Rick and Morty’nin Emmy ödüllü yapımcısı ve yazar Mike McMahan tarafından hazırlanan Star Trek: Lower Decks, 22 Ocak’ta Prime Video’da Türk izleyicilerle buluşuyor. Dizi, Yıldız Filo’sunun en önemsiz gemisi U.S.S. Cerritos 2380’de görev alan destek mürettebatının hikayesini konu alırken, Star Trek: Next Generation ve Star Trek: Picard’da rol alan aktörler Jonathan Frakes ve Martina Sirtis de cameo rolleri ile yapıma katkıda bulunuyor.

Ocak ayında Amazon Prime Türkiye'de neler var?

Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 09:08
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.01.2021 12:51
Bir ayda kaliteli yapinlarin hepsini bitirirsiniz.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.01.2021 20:20
Yüzüklerin efendisi dizisi gelince üye olunur. Şu an çok bir şey yok gibi
MK Okuru
MK Okuru 12.01.2021 11:40
The Boys sırf abone olmak için bir sebeptir. swnwmwni tavsiye ederim diyecem de hoşaftan anlamayacan boşver sen kal burda
antoryum
antoryum 11.01.2021 22:40
The Exorcist dizisi var. American Gods mitoloji sevenleri memnun eder. The Expance bilimkurgu +
Battlestar Galactica. The Boys bilmeyen kalmadı. Jack Ryan aksiyon olarak çok kaliteli bir kısa film serisi. Dr. House, The Office.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.01.2021 10:14
Daha çok içerik eklemesi lazım. Netflixi öne çıkaran bu. Habire özel film dizi ekleniyor..
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.01.2021 16:58
Yani doğru düzgün yine bir şey yok not: üyesiyim.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ocak ayında Amazon Prime Türkiye'de neler var?
İlginizi Çekebilir