Oddworld: Soulstorm, PS5 sahiplerine bedava olacak

Ersin Kılıç 26.02.2021 - 13:08
Yapılan açıklamaya göre dün yeni oynanış videosu yayınlanan Oddworld: Soulstorm, çıktığı gibi PS Plus kullanan PS5 sahiplerine ücretsiz verilecek.

Yıllara meydan okuyan oyunlardan biri olan Oddworld: Soulstorm için sevindirici bir haber geldi ve oyunun Playstation 5 sahiplerine bedava olarak verileceği açıklandı. Nisan ayında çıkacak olan oyun Playstation Plus aboneliği olan PS5 kullanıcıları için o ay verilecek PS Plus oyunlarından birisi olacak.

Oddworld: Soulstorm, PS Plus ile bedava olacak

Playstation 5 için şimdiye kadar bildiğiniz gibi birçok bedava oyun verildi. Konsola olan ilginin hızlı bir şekilde artmasını isteyen Sonu, çıkışı ile birlikte PS Plus Collection başlığı altında önemli oyunları bedava olarak PS5 kullanıcılarına sunmuştu. Bunun dışında Destructions AllStar gibi oyunların da PS Plus sahiplerine konsola özel bedava olarak verildiğini gördük. İşte bu oyunların ardından Oddworld: Soulstorm'un da bedava olacağı yeni videosu ile birlikte açıklandı.

Oddworld: Soulstorm, PS5 sahiplerine bedava olacak

Gece saatlerinde düzenlenen State of Play sunumunda öne çıkan oyunlardan birisi de Oddworld: Soulstorm olmuştu. Yeni oynanış videosunda karakter yetenekleri gibi önemli dinamikleri gördüğümüz oyun, aynı zamanda Dualsense kontrolcüsünün özelliklerini de kullanmamıza izin verecek. Yayınlanan bu videonun sonuna baktığımızda ise 6 Nisan - 3 Mayıs tarihleri arasında PS Plus sahibi olan PS5 kullanıcılarına oyunun bedava olacağı ibaresine yer verildiğini görüyoruz.

PC, PS5 ve Xbox Series X dışında PS4 ve Xbox One için de geliştirilen oyunun 6 Nisan'da çıkacağını hatırlatalım. Oyunun yayınlanan bu yeni videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 14:22
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.02.2021 19:20
Oyunu vermiyo yükseltmeyi veriyo
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.02.2021 14:33
Türkçe alt tazı desteği olacak mı acaba
MK Okuru
MK Okuru 26.02.2021 20:07
Oyunda fazla bir diyalog yok, olmasa da olur.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Oddworld: Soulstorm, PS5 sahiplerine bedava olacak
İlginizi Çekebilir