Türk oyunu Oddmar, Nintendo Switch'e geliyor

Ersin Kılıç 11.02.2020 - 10:26
Apple'dan ödüllü Türk oyunu Oddmar'ın Nintendo Switch platformuna geleceği oyunun resmi sosyal medya hesapları üzerinden açıklandı.

Oddmar, Nintendo Switch platformuna çıkmaya hazırlanıyor. Türk oyunu olması sebebiyle göğsümüzü kabartan yapım ilk olarak iOS platformlarında boy göstermiş ve Apple'dan ödüller almayı başarmıştı. Daha sonra Android sürümü de çıkan Oddmar'ın bu sefer de Nintendo Switch platformuna geleceği açıklandı.

Türk oyunu Oddmar, Nintendo Switch'e geliyor

Oyunun resmi sosyal medya hesapları üzerinden yapılan açıklamaya göre Oddmar'ın Nintendo Switch sürümü 20 Şubat'ta çıkacak. "BlitWorks'teki arkadaşlarımızın yardımı ile Oddmar'ın 20 Şubat'ta Nintendo Switch'e port edildiğini duyurmaktan mutluluk duyuyoruz." açıklaması ile birlikte oyunun Switch sürümünde HD Rumble ve diğer konsol özelliklerinin yer alacağı belirtilmiş.

Ödüllü Türk oyunu Oddmar, Nintendo Switch'e geliyor

Daha önce oyunu incelediğimde Oddmar'ın kesinlikle başta Switch olmak üzere diğer platformlara gelmesi gerektiğini de düşünmüştüm. Hatta incelemesinde "Türk yapımcıların imzasını taşıyan Oddmar, sadece mobil platformlarda değil, diğer oyun sistemlerinde de bulunan platform oyunlarına kafa tutacak kadar başarılı bir şekilde karşımıza çıkıyor. Yani baştan söylemem gerek, mobil bir oyun olmasına karşın Oddmar'ın konsol kalitesinde bir platform oyunu olduğunu belirtmeliyim." ifadelerine de yer vermiştim. Ülkemizden çıkan böyle başarılı bir oyunun daha geniş kitlelere ulaşacak olması tabi ki sevindirici.

Buradan Oddmar İnceleme sayfasına ulaşabilir, aşağıdaki oynatıcıdan ise oyun ile ilgili daha önce hazırlamış olduğumuz videoya göz atabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 06:40
Kalan Karakter: 300 Gönder
Naru61
Naru61 12.02.2020 09:23
Umarım daha da başarılı olur bu oyun.Türk oyun sektörü içinde baya iyi başarıdır bu.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ödüllü Türk oyunu Oddmar, Nintendo Switch'e geliyor
İlginizi Çekebilir