One Piece Odyssey için 13 dakikalık video yayınlandı

Ersin Kılıç 20.12.2022 - 11:07
Serinin hayranları tarafından merakla beklenen One Piece Odyssey için 13 dakikalık yeni bir oynanış videosu yayınlandı.

Şu sıralar manga tarafında çok keskin hikaye dönüşleri yaşayan One Piece serisi için yepyeni bir oyun geliyor. Netflix dizi projesi ile de gündemde olan serinin yeni oyunu One Piece Odyssey için yeni bir oynanış videosu daha yayınlandı. Sıra tabanlı bir dövüş sistemini oyuncuların beğenisine sunacak olan oyunun 13 dakikalık bu videosunda birçok detaya yer verilmiş.

One Piece Odyssey oynanış videosu yayınlandı

One Piece Odyssey için 13 dakikalık video yayınlandı

Aksiyon, macera ve RPG dinamiklerine sahip olan One Piece Odyssey 13 Ocak 2022'de çıkacak. Oyunun hikayesi, yeni karakterleri ve yaratık tasarımları bizzat One Piece mangakası Eiichiro Oda tarafından kaleme alınmış. Ayrıca Dark Souls serisi dışında Tales serisinde de karşımıza çıkan Motoi Sakubara ise bu oyunun da müziklerine imza atıyor. 

Açık dünya dinamiklerine sahip olan oyunda Luffy dışında tayfanın diğer üyeleri Zoro, Nami, Usopp, Sanji, Chopper, Robin, Frankie ve Brook gibi karakterleri de yöneteceğiz. Jimbei'nin bahsi ise geçmemiş, bu da hikayenin önceki bir dönemi anlatabileceği ihtimalini kuvvetlendiriyor. Oynanış videosuna baktığımızdaysa zaten karakterlerin ilerleyişine yer verildiğini görüyoruz. Tabi bunun yanı sıra sıra tabanlı dövüş sistemine de yer yer değinilmiş. Bu yeni videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 16:52
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.12.2022 23:35
Nami ve Robin bir harika
Kalan Karakter: 300 Gönder
One Piece Odyssey için 13 dakikalık video yayınlandı
İlginizi Çekebilir