One Piece Red filmi sağlam bir gişe ile gösterime girdi

Ersin Kılıç 14.08.2022 - 15:00
Hikaye açısından oldukça önemli detaylar sunacağı belirtilen ve merakla beklenen One Piece Red filmi, yüksek bir gişe ile Japonya'da gösterime girdi.

25 yıldır yayın yapan One Piece hikayesinde son çeyreğe girdiğimiz şu günlerde hikayede de önemli dönemeçler yaşanıyor. Tabi bu süre zarfında gösterime giren farklı filmlerle de One Piece evrenine dair farklı gizemlerin ve hikayelerin ortaya çıktığına şahit olmuştuk. Belki de serinin en gizemli karakterlerinden biri olan Shanks'a dair önemli detaylar verecek olması sebebiyle de One Piece Red filmi büyük bir merakla bekleniyordu. İşte film gösterime girdiği ilk hafta sağlam bir gişe başarısı elde etti.

One Piece Red filmi etkileyici bir gişe başarısı ile gösterime girdi

Japonya'da gösterime giren film ilk haftasının ardından beş milyar yen, yani 37 milyon dolar civarında bir hasılat elde etti. Gösterime girdiği ilk hafta sonunda ise filmin 1.58 milyon bilet sattığı ve 2.25 milyar yen (16.7 milyon dolar) gişe yaptığı belirtildi.

One Piece Red filmi sağlam bir gişe ile gösterime girdi

2019 yılında gösterime giren bir önceki film olan One Piece Stampede ile kıyaslandığında ise bu başarının büyüklüğü daha net bir şekilde ortaya çıkıyor diyebiliriz. One Piece Red filmi İlk hafta sonunda, yani iki günlük gösterim sürecinde One Piece Stampede filmine göre %78 oranında daha büyük bir gişe yapmayı başarmış. Serinin mangakası Eiichiro Oda'nın baş yapımcılığını üstlendiği One Piece Red filmi daha önce Gold filminin senaryosunu da yazan Kuroiwa Tsuto tarafından kaleme alınmıştı.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 05:59
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.08.2022 18:05
Türkiye'nin yanından bile geçmiyor. Gene torrente düşsün diye bekleyelim :(
MK Okuru
MK Okuru 16.08.2022 13:37
Japonya'da elde etmiş o karı, okumuyor musun arkadaşım? Ve de One Piece beni kanser etti son dönemde. Tosbağa hızıyla ilerliyor, sürekli iptal oluyor bölümler, filler üstüne filler giriyor, hikaye yerinde sayıyor resmen 3 senedir. Bu kadar para göz olunmaz. 3 senedir Kaido'yu deviremedi paşamlar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
One Piece Red filmi sağlam bir gişe ile gösterime girdi
İlginizi Çekebilir