Oppo Watch'a yeni güncelleme geldi

Ersin Kılıç 14.01.2021 - 11:53
Yeni özelliklerle yeniden donatılan OPPO Watch için kademeli olarak başlayan güncelleme şubat ayına kadar devam edecek.

OPPO Watch, yeni gelen güncelleme ile birlikte yeni özellikler kazandı. Yeni güncellemeyle birlikte kullanıcılar 10 farklı saat yüzüne daha sahip olabilecek. Tüm saat yüzleri çok dilli ekranı destekleyecek. OPPO Watch'ta bulunan 'Uyku Modu' artık 'Rahatsız Etmeyin' seçeneğine de sahip olacak. Bunun için 'Uyku' bölümünde yer alan 'Rahatsız Etmeyin' modunu otomatik olarak aktif hale getirerek bütün gece rahat bir uyku uyuyabilmeniz mümkün hale gelecek

Yeni 'Güç Tasarrufu Modu', daha uzun bir pil ömrü sağlamak için pil seviyesi yüzde 5'in altına düştüğünde saatinizi otomatik olarak 'Güç Tasarrufu Modu'na geçirecek. Bu özelliği kullanmak istemeyen kullanıcılar, Ayarlar üzerinden Sistem'e gelerek buradaki Pil seçeneğinden bu ayarı kapatabilecek. Son olarak da Yeni Depolama Ekran özelliği güncellemeyle birlikte kullanıcılara sunulacak. Yine ayarlar üzerinden Sistem'e gelerek Hakkında seçeneğinden saatin kalan depolama alanını kontrol etmek mümkün olacak. 

Güncelleme şubat ayına kadar devam edecek 

OPPO Watch'da her biri sesli koçluk desteğine sahip, fitness koşusu, yağ yakma koşusu, açık havada yürüyüş, açık havada bisiklete binme ve yüzme olmak üzere beş egzersiz modu bulunuyor. Fiziksel verilerinizi doğru bir şekilde izleyen akıllı saatte, 5 dakikalık egzersiz videoları da boş zamanlarınızı değerlendirmenizde size yardımcı oluyor. Dolayısıyla en yoğun zamanınızda bile saatinize yapacağınız birkaç dokunuşla formda kalabiliyorsunuz. Her zaman açık olan nabız izleme özelliği de hem egzersiz yaparken hem de dinlenirken sağlığınızı takip ediyor. İleri düzey uyku izleme özelliği de her gece uyku durumunuzla ilgili kayıt tutuyor. Kapalı ortamda kürek çekme ve kitesurfing gibi egzersizler de dahil olmak üzere, 100'ün üzerinde farklı spor seçeneğinin bulunduğu Google Fit de bu tabloya eklendiğinde OPPO Watch ideal bir fitness partnerine dönüşüyor. 

Oppo Watch'a yeni güncelleme geldi

15 dakikalık şarj ile 16 saatlik kullanım

OPPO Watch 46mm akıllı güç yönetimi ile 36 saate kadar çıkabilen pil ömrü sunuyor. Güç tasarrufu modunda çalışırken pil 21 güne kadar dayanabiliyor. VOOC hızlı şarj teknolojisi sayesinde 15 dakikalık şarj ile 16 saatlik kullanım sağlayabiliyorsunuz. OPPO Watch, yapay zeka görüntüleme fonksiyonuyla günlük görünüşünüzü de tamamlıyor. Giydiğiniz kıyafetlerin fotoğrafını HeyTap Health uygulamasıyla çekerseniz, akıllı saatinizin ekranı sizin kıyafetinizle uyumlu hale gelebiliyor.  

Dünyanın ilk kavisli ekrana sahip akıllı saati olmasıyla dikkat çeken OPPO Watch 46mm, Siyah ve Parlak Altın renk seçenekleriyle birlikte geliyor. 41mm OPPO Watch ise Siyah, Pembe Altın ve Gümüş renklerde sunuluyor. 

Oppo Watch inceleme

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 17:11
Kalan Karakter: 300 Gönder
Oppo Watch'a yeni güncelleme geldi
İlginizi Çekebilir