Orcs Must Die! 2'nin ilk indirilebilir içerik paketi açıklandı

Furkan İlbay 28.08.2012 - 14:27
Yeni düşmanlar, yeni haritalar, öldürülecek orklar!
Eğer Robot Entertainment'in yapıp satışa sunduğu, Orcs Must Die serisinin hayranlarındansanız, size bir müjdem var. Robot Entertainment, Orcs Must Die! 2'nin, ilk indirilebilir içerik paketini, ya da diğer bir deyişle DLC'sini duyurdu. Fire and Water (Ateş ve Su) şeklinde isimlendirilen DLC'nin, oyuna element yanlısı yaratıklar eklenmesi bekleniyor. Bunların içine, ateşten veya sudan yapılmış canavarlar da dahil.

Verilen bilgiler doğrutulsunda söyleyebilirim ki, Fire and Water DLC'sinde, yanan elementsel yaratıkları, sıvıdan oluşmuş ve damlayan, yine su elementi baz alınarak hazırlanmış orklar da mevcut. Şu anlık sadece bir söylentiden ibaret olsa da, bu ateş veya su element canavarlarını yanımıza yaklaştırdığımızda, patlayarak karakterimize bir etki bırakıyorlarmış. Bu bana epey ilginç geldi.

Orcs Must Die! 2'nin ilk indirilebilir içerik paketi açıklandı
Yepyeni yaratıklarla birlikte, Fire and Water'a üç yeni oyun haritası, üç yeni Endless modu zorluk seviyesi (co-op veya tekli olarak oynayabilme, ikisi için de geçerli) ve sizin de tahmin edebileceğiniz üzere yeni tuzak mekanizmaları eklenecek. Oyunla ilgili inceleme yazıma buradan ulaşabilirsiniz.

OMD!2'nin ilk ve tek indirilebilir içerik paketi yine firmanın verdiği kesin bilgiye göre, Ağustos'un 29'unda 5 dolarlık bir fiyat etiketi altında satılacak . Böylesine zevkli bir kule savunma oyunu için, epey uygun bir rakam değil mi?
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.05.2024 07:02
Kalan Karakter: 300 Gönder
Orcs Must Die! 2'nin ilk indirilebilir içerik paketi açıklandı
İlginizi Çekebilir