Ori and the Will of the Wisps, Nintendo Switch için çıktı

Özgür Deveci 18.09.2020 - 13:26
Moon Studio tarafından geliştirilen platform macera oyunu Ori and the Will of the Wisps, Nintendo Switch için çıktı.

Geliştirici Moon Studios ve yayıncı Microsoft, platform macera oyunu Ori and the Will of the Wisps'i Nintendo Switch platformu için yayınladı. Oyun, 29.99$ fiyat etiketiyle Nintendo eShop mağazasında satışa sunuldu. Ori and the Will of the Wisps, ilk olarak 11 Mart 2020 tarihinde Xbox One ve PC için piyasaya çıkmıştı.

Buna ek olarak Kaliforniya merkezli yapım şirketi iam8bit, oyunun koleksiyoncu sürümünü Xbox One, Nintendo Switch ve PC için duyurdu. 149,99$ fiyat etiketiyle satışa sunulan sürümü iam8bit'in resmi web sitesinden ön sipariş verebilirsiniz.

Ori and the Will of the Wisps, Nintendo Switch için çıktı

Ori and the Will of the Wisps, Nintendo Switch için çıktı

50'den fazla ödül ve adaylık sahibi sevilen macera oyunu Ori and the Blind Forest'ın yaratıcılarından merakla beklenen devam oyunu Ori and the Will of the Wisps, Nintendo Switch platformuna geliyor. Üstelik 60 FPS kare hızında. Ori'nin gerçek kaderini keşfetme görevinizde pek çok düşmanla ve zorlu bulmacayla karşılaşacağınız geniş ve egzotik dünyada maceraya atılın.

Küçük ruh Ori tehlikeye yabancı değil ancak kaçınılmaz uçuşu kukumav Ku'yu tehlikeye soktuğunda bir aileyi yeniden bir araya getirmek, bozulmuş bir diyarı iyileştirmek ve Ori'nin gerçek kaderini keşfetmek cesaretten daha fazlasını gerektirecek. Olumlu yorumlar alan aksiyon-platform oyunu Ori and the Blind Forest'ın yaratıcılarından çok beklenen devam oyunu işte geldi. Göz alıcı, elle çizilmiş resimlerde canlanan yeni arkadaşlar ve düşmanlarla dolu devasa bir dünyada yepyeni bir maceraya atılın. Tamamen orkestra ile bestelenmiş özgün fon müzikleriyle Ori and the Will of the Wisps, Moon Studios'un sık dokunmuş platform aksiyonu ve derin duygusal hikâye anlatımı geleneğini sürdürüyor.

Oyunun ana özellikleri

• Yeni silahlar ve saldırılar: Ori'nin dünyasına yeni dinamik dövüş teknikleri getiren ruh silahlarını ve yetenekleri kullanın.

• Yepyeni ruhtaşı sistemi: Ori'nin yeni keşfettiği yeteneklerin gücünü arttırın ve oyun tarzınızı kişiselleştirin.

• Destansı düşman liderleri: Ulu düşmanlarla ve nefes kesici kaçış sıralamalarıyla yüzleşin.

• Yeni karakterler: Ori'nin gizemli kaderini açığa çıkarmanıza yardımcı olacak pek çok yeni karakterden yardım isteyin.

• Ruh Sınavı: Oyun boyunca eşsiz hız koşusu mücadelelerinde puan tablolarının zirvesine doğru yarışın.

Son olarak oyunun Switch sürümü için yayınlanan duyuru fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 01:10
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ori and the Will of the Wisps, Nintendo Switch için çıktı
İlginizi Çekebilir